Ήρθε και στην Ελλάδα η Black Edition του Qashqai

Το Nissan Qashqai, το οποιο πουλαει διεθνως σαν… φρεσκοψημενο ζεστο ψωμακι, απεκτησε μια limited edition, η οποια συνδυαζει τα καλα της κορυφαιας σε εξοπλισμο εκδοσης, με μια οικονομικοτατη επιλογη για κινητηρα.

Προκειται για τη Black Edition, μια συλλεκτικη εκδοση του κορυφαιου crossover της Nissan, η οποια θα διατεθει (και) στην Ελλαδα σε πολυ περιορισμενο αριθμο αυτοκινητων, οπου και θα τηρηθει αυστηρη σειρα προτεραιοτητας.
Η Black Edition, ειναι ουσιαστικα η κορυφαια σε επιπεδο εξοπλισμου εκδοση Techna με επιπλεον  μαυρες ζαντες αλουμινιου “Ibiscus” 19 ιντσων, καθως και  διακοσμητικα ενθετα ασημι χρωματος στον εμπροσθιο αλλα και στον πισω προφυλακτηρα.

Στο εσωτερικο του Qashqai Black Edition, εχουν προστεθει το δερματινο σαλονι  και οι διακοσμητικες φασες αλουμινιου στο κατωτερο τμημα του πλαισιου της πορτας, με το λογοτυπο της Black Edition.
Η συλλεκτικη εκδοση του Qashqai προσφερεται στην Ελλαδα με τον πετρελαιοκινητηρα των 1.6lt, με χειροκινητο κιβωτιο ταχυτητων και  κινηση στους εμπρος τροχους. Διατιθεται σε δυο μοναδικα μεταλλικα χρωματα, το μαυρο Pearlescent Black, η σε λευκο Pearl White.

Οι ενδιαφερομενοι μπορουν να μαθουν περισσοτερα για την συλλεκτικη εκδοση Black Edition του QASHQAI, στο δικτυο εξουσιοδοτημενων εμπορων της Nissan ανα την Ελλαδα. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!