Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ενόργανης, Λευτέρης Πετρούνιας, κυκλοφορεί με Nissan JUKE!


Στο δρομο για το χρυσο στους Ολυμπιακους Αγωνες του Ριο, ο Λευτερης Πετρουνιας, παγκοσμιος πρωταθλητης της ενοργανης γυμναστικης, θα “κινειται” με ανεση και στυλ, χαρη στο  Nissan JUKE

Συγκεκριμενα, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε,  θελοντας να ενισχυσει την προσπαθεια ενος κορυφαιου αθλητη που θα εκπροσωπησει τη χωρα μας στη μεγαλυτερη παγκοσμια αθλητικη διοργανωση, τους Ολυμπιακους Αγωνες που θα φιλοξενηθουν στο Ριο, ανακοινωσε την υποστηριξη της στον Λευτερη Πετρουνια, παραχωρωντας σε αυτον ενα ακρως “personalized” JUKE, για τις καθημερινες του μετακινησεις.


  Ο Λευτερης Πετρουνιας ξεκινησε την καριερα του στη γυμναστικη σε μικρη ηλικια, αλλα το 2005, στα 15 του χρονια εγκατελειψε προσωρινα το αθλημα και επεστρεψε σε αυτο το 2008. Απο τοτε διαγραφει μια συνεχως ανοδικη πορεια καθως στις 31 Οκτωβριου του 2015,  κατεκτησε το χρυσο στο παγκοσμιο πρωταθλημα της ενοργανης γυμναστικης, στη Γλασκωβη με 15.800 βαθμους. Η διακριση αυτη του εδωσε και το «εισιτηριο» της απευθειας προκρισης για τους Ολυμπιακους Αγωνες του Ριο, ενω μολις προσφατα  στις 25 Μαρτιου του 2016, με 15.875 βαθμους κατεκτησε το χρυσο μεταλλιο στους κρικους, στο Παγκοσμιο Κυπελλο στην Ντοχα του Καταρ.


Αξιζει να σημειωθει οτι η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε υποστηριζει και την Λαμπαδηδρομια της Ολυμπιακης Φλογας, καθως θα διαθεσει στολο αυτοκινητων Nissan, για τις μετακινησεις τοσο των επισημων οσο και της συνοδειας της Ολυμπιακης Φλογας “Rio 2016”, αρχης γενομενης απο την Τελετη Αφης της Φλογας, που θα πραγματοποιηθει στην Αρχαια Ολυμπια, στις 21 Απριλιου.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!