Subaru και «Οn-a-single-breath photography» μαζί στην έκθεση DEEPEX

Ταξιδεψτε στο μαγικο κοσμο της θαλασσας… με μια ανασα!


Η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTΟRS AE, ο επισημος διανομεας των αυτοκινητων Subaru, συμμετεχει στην εκθεση DEEPEX χορηγωντας τον Στεφανο Κοντο, τον καταδυτη, φωτογραφο της «μιας ανασας» και δημιουργο της “On a single breath photography” (www.singlebreathphoto.com).
Η σχεση της Subaru με τον Στεφανο Κοντο και τα εργα του πηγαζει απο την κοινη αγαπη που τους συνδεει για τη μαγεια της περιπετειας, την αποθεωση της φυσης και την ανακαλυψη «αχαρτογραφητων περιοχων». 
Τοσο τα αυτοκινητα Subaru, οσο και ο Στεφανος, ο καθενας στον τομεα του, φερουν τον απαραιτητο εξοπλισμο για τετοιες αποστολες. Αφενος η φιλοσοφια της Subaru βασιζεται στην τελεια συμμετρια, στο χαμηλο κεντρο βαρους, στην ασφαλη ευελιξια, στην εμπιστοσυνη και στην αξιοπιστια. Βασιζεται στον επιπεδο κινητηρα Boxer και στο συμμετρικο συστημα τετρακινησης Symmetrical All-Wheel-Drive.

Απο την αλλη ο Στεφανος Κοντος ειναι εφοδιασμενος με εξαιρετικη τεχνικη και δεξιοτητες, βαθια κατανοηση του θαλασσιου κοσμου και πανω απ’ ολα εμπνευση απο και για τη φυση. Μια ανθρωπινη μηχανη που δουλευει ακαταπαυστα, ενα συστημα που η Subaru θα ονομαζε All-Will-Drive.

Η εκθεση DEEPEX, με θεμα την Ελευθερη Καταδυση και το Ψαροτουφεκο, γινεται στο σταδιο Taek-Won-Do Φαληρου απο την Παρασκευη 25/03 – Κυριακη 27/03 με εισιτηριο 5€ και ωραριο λειτουργιας:
Παρασκευη    25/3   11.00 πμ – 10.00 μμ
Σαββατο         26/3  10.00 πμ – 10.00 μμ
Κυριακη         27/3  10.00 πμ – 20.30 μμ

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!