Επίβλεψη των εργασιών ασφαλτόστρωσης, στην οδό Πεντέλης

 


  Τις εργασιες ασφαλτοστρωσης που εκτελει η Περιφερεια Αττικης στην οδο Πεντελης στον Δημο Αμαρουσιου μεταξυ οδων Μουργκανας και 25ης Μαρτιου και σε μηκος 1.200 μ., επεβλεψε η Αντιπεριφερειαρχης Βορειου Τομεα Αθηνων Λουκια Κεφαλογιαννη. Οι εργασιες εντασσονται στο σχεδιασμο της Περιφερειας Αττικης για εργα ασφαλτοστρωσης και συντηρησης του κεντρικου οδικου δικτυου σε ολες τις περιφερειακες ενοτητες της Αττικης, που αποτυπωνουν την προτεραιοτητα του Περιφερειαρχη Αττικης Γιωργο Πατουλη, σε θεματα οδικης ασφαλειας.

 


  Στο πλαισιο του εργου «Συντηρηση οδων Περιφερειακων Ενοτητων Κεντρικου, Νοτιου, Δυτικου και Βορειου Τομεα Αθηνων – Εργολαβια 3», προϋπολογισμου 6.000.000,00 ευρω, ειδικα για τον Βορειο Τομεα Αθηνων περιλαμβανονται εργα συντηρησης οδων – ασφαλτοστρωσεις στους Δημους Κηφισιας, Αμαρουσιου, Πεντελης, Λυκοβρυσης – Πευκης,Φιλοθεης – Ψυχικου, Χαλανδριου, Νεας Ιωνιας, Μεταμορφωσης.

 

  Οσον αφορα στους Δημους Αμαρουσιου και Πεντελης, σε εξελιξη βρισκονται οι εργασιες στη διαδρομη απο Λεωφορο Κηφισιας – Πεντελης – Δημοκρατιας – Α. Παπανδρεου – εως Λεωφ. Πεντελης, ενω προσφατα ολοκληρωθηκε η διαδρομη απο Κηφισια – Παληαγιαννη – Μελισσια (Μπακογιαννη – 25ης Μαρτιου – Κωνσταντινου Καραμανλη).

 


  Με αφορμη την εξελιξη των εργασιων συντηρησης κεντρικων οδων στην Περιφερειακη Ενοτητα Βορειου Τομεα Αθηνων, ο Περιφερειαρχης Αττικης Γιωργος Πατουλης, ανεφερε: «Παρα τα περιοριστικα μετρα και τις ασταθεις καιρικες συνθηκες το εργο μας για τη βελτιωση του οδικου δικτυου στους Δημους του Βορειου Τομεα βρισκεται σε εξελιξη στη βαση του συνολικου σχεδιασμου της Περιφερειας για τη βελτιωση του οδικου χαρτη της Αττικης. Ο συνολικος σχεδιασμος μας για ενα ασφαλες και λειτουργικο οδικο δικτυο σε ολη την Αττικη βρισκεται σε τροχια υλοποιησης και ειναι ενδεικτικος της προτεραιοτητας που δινουμε σε θεματα μετακινησης και ασφαλειας».

 


  Με αφορμη την αυτοψια που πραγματοποιησε η Αντιπεριφερειαρχης Βορειου Τομεα Αθηνων Λουκια Κεφαλογιαννη, δηλωσε: «Προχωραμε βασει προγραμματισμου τα εργα αποκαταστασης στις κεντρικες αρτηριες στους Δημους του Βορειου Τομεα. Ευχαριστουμε ολες τις εμπλεκομενες υπηρεσιες και την εντεταλμενη περιφερειακη συμβουλο Ευρωπη Κοσμιδου για την επιβλεψη της πορειας εκτελεσης των εργων».

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!