Καλύτερο σπορ σεντάν έως €50.000 το Subaru WRX STI


Για ακομα μια φορα αποδεικνυεται η τεχνολογικη υπεροχη και αξιοπιστια της Subaru! 

Η Ιαπωνικη μαρκα αυτοκινητων κατεκτησε την πρωτη θεση με το μοντελο WRX STI, το οποιο απεσπασε στη Γερμανια το «Sport Auto Award» στην κατηγορια των «Sedan εως €50.000»
Η νικη αυτη ειναι κατι παραπανω απο μια τεραστια διακριση, αφου καταφερε να πεισει τους αναγνωστες του περιοδικου «Sport Auto Award» και να συγκεντρωσει το αξιοσημειωτο ποσοστο του 34,7% των συνολικων ψηφων σε μια ως επι το πλειστον γερμανοκρατουμενη κατηγορια. Ο διακρισεις ομως δε σταματουν εκει, καθως η Subaru με το μοντελο WRX STI αναδειχθηκε τριτη συνολικα στην κατηγορια της, ως εισαγωγεας, επιβεβαιωνοντας την ανωτεροτητα της Ιαπωνικης αυτοκινητοβιομηχανιας.


Το διακεκριμενο μοντελο της Subaru ειναι διαθεσιμο και στη χωρα μας και μπορειτε να το βρειτε στον επισημο εισαγωγεα των Subaru αυτοκινητων στην Ελλαδα, ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ.  
Για να θαυμασετε απο κοντα τα βραβευμενα του χαρακτηριστικα και να μαθετε περισσοτερα για αυτο, επισκεφθειτε την ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ, στη διευθυνση: Λεωφ. Κηφισιας 286, Χαλανδρι. Διαφορετικα επικοινωνηστε στο τηλεφωνο: 210 6800800, 210 6803390 η «μπειτε» στην επισημη σελιδα του WRX STI: http://www.subaru.eu/models/wrx-sti

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!