Αυτή η Ferrari είναι… αγιασμός για τα αυτιά σου

Μια μαινομενη Ferrari 550 Maranello GT  κραυγαζει, στην προσπαθεια του Piero Nappi να κερδισει στην ιταλικη αναβαση του Ρεβεντινο. Τον τιτλο τον κατακτουν οι Ferrari 458 Evo του Roberto Ragazzi αλλα με την Ferrari 550 ο ανταγωνισμος στο ιταλικο πρωταθλημα εχει ανεβει στα υψη.

Η πανεμορφη Ferrari 550 Maranello GT εχει τον 12κυλινδρο 5998 κ.εκ κινητηρα εμπρος εξ ου και η τεραστια μουρη και αποδιδει 600 ιππους. Ειναι σημαντικα ελαφρυτερη αφου την εχουν ανακατασκευασει με ανθρακονημα και παρα το roll cage και τα αεροδυναμικα βοηθηματα καταφεραν να μειωσουν  το βαρος 400 ολοκληρα κιλα αγγιζοντας το συνολικο βαρος στα μολις 1200 κιλα!

Σε καποια σημεια της αναβασης ο Piero Nappi πηγαινει τοσο γρηγορα που νομιζουμε οτι το βιντεο εχει πειραχτει με ειδικα εφε για να φαινεται πιο γρηγορη αλλα η αληθεια ειναι οτι μια αγωνιστικη Ferrari πηγαινει οσο γρηγορα αντεχει ο οδηγος της.

Και ο ηχος που κανει;
Νομιζω οτι πολλα λεμε και καλυτερα να δυναμωσετε τα ηχεια σας για να απολαυσετε τον εκπληκτικο ηχο της αγωνιστικης Ferrari .
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HlCeMFPC6HM]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!