Η Dacia προτιμά Ελλάδα!

Η Dacia αξιζει ενα παραπανω \”μπραβο\”, καθως επελεξε τη χωρα μας και συγκεκριμενα την περιοχη της Ανατολικης Αττικης για την Παγκοσμια Δημοσιογραφικη  Παρουσιαση του νεου Dacia DUSTER. Το DUSTER, αποτελει ενα απο τα πιο πετυχημενα μοντελα τοσο της Dacia, οσο και του GROUPE RENAULT, ξεχωριζοντας για το μοναδικο του χαρακτηρα, τις υψηλες δυνατοτητες, αλλα και το κορυφαιο value for money.

Με επικεντρο την πανεμορφη περιοχη γυρω απο το Σουνιο, απο τα μεσα Νοεμβριου μεχρι τα τελη Δεκεμβριου,δημοσιογραφοι απο ελληνικα και διεθνη μεσα θα εχουν την ευκαιρια να εχουν την πρωτη οδηγικη γνωριμια με τη 2 η γενια του εξαιρετικα δημοφιλους μοντελου. Οι καλες καιρικες συνθηκες, το φυσικο καλλος της περιοχης, αλλα και η πολυ καλη πορεια του μοντελου στην Ελληνικη αγορα, αποτελεσαν βασικα στοιχεια που οδηγησαν την Dacia σε αυτη την επιλογη.

Απο την πλευρα της η TEOREN MOTORS, σε συνεργασια με ολους τους αρμοδιους φορεις εκανε ολες τις απαραιτητες ενεργειες ωστε να εξασφαλιστει η επιλογη της χωρας μας και να πραγματοποιηθει η εκδηλωση με τον καλυτερο τροπο. Σημαντικη συμβολη στην ολοκληρωση των διαδικασιων για την επιλογη της χωρας μας ειχε και η ασφαλιστικη εταιρεια ΜΙΝΕΤΤΑ η οποια ανελαβε την ασφαλιση των αυτοκινητων για τις αναγκες της εκδηλωσης.

Η πραγματοποιηση της Παγκοσμιας Δημοσιογραφικης Παρουσιασης του νεου Dacia DUSTER στη χωρα μας αποτελει, οπως δηλωσε σχετικα και η κ. Ντενη Θεοχαρακη, Αντιπροεδρος και Αναπληρωτρια Διευθυνουσα Συμβουλος της TEOREN MOTORS, μια εξαιρετικη ευκαιρια ωστε στο μελλον η χωρα μας να φιλοξενησει και αλλες αντιστοιχες εκδηλωσεις.

«Ειναι μεγαλη χαρα και τιμη που η Dacia και το GROUPE RENAULT επελεξαν την Ελλαδα για την Παγκοσμια Δημοσιογραφικη Παρουσιαση του νεου Dacia DUSTER. Η πραγματοποιηση αυτης της πολυ σημαντικης ενεργειας αποτελει μια εξαιρετικη ευκαιρια για τη χωρα μας, η οποια θα αποφερει σημαντικη προβολη σε ολα τα επιπεδα. Ειμαστε ευτυχεις που χαρη στις προσπαθειες τοσο της TEOREN MOTORS, οσο και των αρμοδιων φορεων επιτυχαμε αυτο το πολυ σημαντικο στοχο για τη χωρα μας. Ειμαστε βεβαιοι οτι η Παγκοσμια Δημοσιογραφικη Παρουσιαση του νεου Dacia Duster στην Ελλαδα θα στεφθει με απολυτη επιτυχια και θα αποτελεσει την απαρχη ωστε η χωρα μας στο μελλον να βρισκεται στις πρωτες επιλογες των εταιρειων για αντιστοιχες ενεργειες», ειπε η κ. Ντενη Θεοχαρακη.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!