Η Peugeot παρατείνει τη Black Friday!

Για την Peugeot, οι προσφορες δεν ειναι… οποιος προλαβε, προλαβε. Η γαλλικη μαρκα παρατεινει την περιοδο των προσφορων Black Friday, για να εξυπηρετησει τους φαν της, που συνερρευσαν στις αντιπροσωπειες για να αποκτησουν ενα μοντελο με το λιονταρι στο καπο σε προσφορα.

Ετσι, οι προσφορες Black Friday παρατεινονται μεχρι την 1η Δεκεμβριου. Οι προσφορες ισχυουν για ολη τη γκαμα επιβατικων και επαγγελματικων μοντελων στο επισημο δικτυο διανομεων της.

Για τους ανθρωπους της Peugeot η Black Friday δεν ηταν… μαυρη. Πληθος υποψηφιων αγοραστων επισκεφθηκε το πανελλαδικο δικτυο της Peugeot απο την πρωτη κιολας ημερα των προσφορων στο πλαισιο του θεσμου Black Friday. Αυτη η κοσμοσυρροη, ειχε ως αποτελεσμα η  γαλλικη αυτοκινητοβιομηχανια να παρατεινει την ισχυ τους αυστηρα εως και το Σαββατο 1η Δεκεμβριου, προκειμενου να εξυπηρετησει στο μεγιστο δυνατο βαθμο τους φιλους της μαρκας.  

Οι προσφορες Black  Friday ισχυουν σε ολο το επισημο δικτυο διανομεων και αφορουν ολη την γκαμα των επιβατικων και των επαγγελματικων μοντελων της Peugeot, περιλαμβανομενης και της οικογενειας των δημοφιλων SUVs  2008, 3008 και 5008! 

Η Peugeot  θετοντας παντα ως προτεραιοτητα την καλυψη καθε αναγκης αλλα και επιθυμιας σχεδιαζει και υλοποιει πρωτοπορες και μοναδικες προτασεις μεγιστοποιωντας το οφελος των πελατων της. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!