Τα κορίτσια της Αυτοκίνησης!

Με την εκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018 να κλεινει σημερα τις πυλες της, ειπαμε να κανουμε ενα διαφορετικο αφιερωμα. Αφου ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες προμοταρουν τα καλυτερα, τα εντυπωσιακοτερα, τα φιλικοτερα μοντελα τους, εμεις ειπαμε να ριξουμε μια ματια στα… μοντελα. Στα κοριτσια που \”επιστρατευσαν\” οι αυτοκινητοβιομηχανιες και οι Ελληνες εισαγωγεις για να τραβηξουν τα βλεμματα στα τετρατροχα δημιουργηματα τους. 

Αρχη με τη Hyundai, η οποια ειχε πιο sophisticated παρουσιες στο περιπτερο της. Αλλωστε, ειχε το i30N για να… κολαζει τους επισκεπτες. 


Φωτογραφιες: JOHNFOX PHOTOGRAPHY

Η κορεατικη αυτοκινητοβιομηχανια ειχε επιλεξει φετος να ντυσει τις κυριες που \”συνοδευαν\” τα μοντελα της, με τροπο που να υπενθυμιζει την premium νοτα, την οποια ακολουθει. 

Στη BMW, διπλα στις φοβερες και τρομερες i8 roadster και Σειρα 8 που εκαναν πανελληνια πρεμιερα, ηταν κυριες με κοκκινες τουαλετες. Επειδη BMW.

Η βαυαρικη μαρκα ηθελε να προσδωσει εναν τονο επισημοτητας στο περιπτερο της και, φυσικα, το καταφερε. 

Συνεχεια με Skoda, οπου τα χαμογελα περισσευουν. Τοσο απο τα κοριτσια, οσο και απο τους επιτελεις της μαρκας στην Ελλαδα, που βλεπουν τη δημοφιλια των αυτοκινητων. 

Το περιπτερο της τσεχικης μαρκας, οπου εκανε πανελληνια πρωτη η νεα Fabia, ειχε ολα τα μοντελα της. Οπως την Octavia και τη Superb, την οποια ειχε διαφημισει καποτε η Andrianna Sklenarikova, αρα εβαλε πολυ ψηλα τον πηχυ. 

Η μαρκα του Ομιλου Volkswagen AG εχει… παραδοση στην ομορφια, αρα η παρουσια ομορφων κοριτσιων στο περιπτερο της ηταν… επιβεβλημενη. 

Στο περιπτερο της Renault, οι καρδιες χτυπουσαν σε πιο… σπορ ρυθμους. Ο λογος δεν ηταν μονο η παρουσια του νεου Megane R.S.

Οταν παρουσιαζεις στο ελληνικο κοινο τη Formula 1 με την οποια η Renault Sport τρεχει στο πρωταθλημα του 2018, τοτε σιγουρα τα κοριτσια σου πρεπει να εχουν κατι απο… paddock! 

Στο περιπτερο της SEAT, δεν χρειαζοταν ιδιαιτερη προσπαθεια για να φανουν ελκυστικοτερα τα μοντελα της για τους επισκεπτες. 

Σε dark χρωματα τα κοριτσια μπροστα απο το εντυπωσιακο Cupra Ateca που εκανε την πρωτη του εμφανιση στην Ελλαδα. 

Ριχνουμε μια ματια και στο περιπτερο της αγαπημενης Kia, η οποια, οπως η ομοσταυλη Hyundai, εχει αλλαξει εντελως προσωπο. Προς το γοητευτικοτερο, φυσικα. 

Η Citroen, μας αποκαλυψε το C3 Aircross, αλλα και το νεο SUV C5 Aircross, σε μια εντυπωσιακη τελετη. 

Οι Γαλλοι εχουν μια παραδοση στην καλαισθησια και την ομορφια, γενικοτερα, οποτε και η Citroen δεν θα μπορουσε να… χαλασει την παραδοση. 

Συνωνυμο της φινετσας και της ομορφιας ειναι τα ιταλικα προϊοντα. Ετσι, στο περιπτερο της Fiat-Alfa Romeo- Abarth, τις Giulia, Giulietta, Stelvio και τα 595 Pista, 500X, Panda, θα επρεπε να πλαισιωνουν καλλιπυγες νεες. Οπερ και εγενετο. 

Στην εισοδο της εκθεσης, τα κοριτσια της χορηγου της Αυτοκινησης 2018, της ΕΚΟ, μοιραζα φυλλαδια και ενημερωναν το κοινο για τις καινοτομιες και τα προϊοντα της εταιρειας. 

Και μια bonus φωτογραφια απο το εντυπωσιακο περιπτερο της Skoda. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!