Speedcar VR Attack, απο το σπίτι

 


  Η ελληνικη αντιπροσωπεια της Speedcar σε συνεργασια με το RallyDiaries και την Ελληνικη κοινοτητα DiRT φερνουν το motorsport κοντα μας, παντα με τον πιο ασφαλη και διασκεδαστικο τροπο μεσα απο τον διαγωνισμο Speedcar VR Attack στο Dirt Rally 2.0!

 

  Το Speedcar VR Attack ειναι ενα επαθλο ατομικης χρονομετρησης για ολους τους motorsport fanatics! Ειτε καθονται στο bucket του προσομοιωτη τους ειτε βρισκονται στον καναπε τους σπιτιου τους, οι λατρεις των αγωνων θα διαγωνιστουν με Speedcar Xtrem στον virtual κοσμο του DiRT Rally 2.0 για την επιτευξη του καλυτερου χρονου, σε τρεις απο τις πιο διασημες πιστες του κοσμου.



  

  Ο διαγωνισμος εχει ηδη ξεκινησει και ληγει στις 30 Νοεμβριου 2020. Οι τρεις πρωτοι μεγαλοι νικητες, θα ζησουν την εμπειρια του πραγματικου αγωνιστικου Speedcar Xtrem της Speedcar Motul Team Greece, σε μια ειδικη επιπλεον εκδηλωση που θα πραγματοποιηθει στην πιστα Ιαβερης Park στην Μαλακασα Αττικης, οταν ληξουν τα περιοριστικα μετρα για την covid19.
Υποστηρικτης του event ειναι η
Motulη οποια θα παρεχει επιπλεον δωρα στους τρεις πρωτους νικητες και οχι μονο.

   Ακολουθηστε το RallyDiaries και την Speedcar Greece στα social media για να ενημερωνεστε για τον διαγωνισμο. Πληροφοριες για τον διαγωνισμο θα βρειτε στο https://www.speedcar.gr/vr-attack

  Καθιστε αναπαυτικα, φορεστε τα γαντια σας και μπειτε στο μαγικο κοσμο του motorsport απο την ασφαλεια του σπιτιου σας!

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!