Η FCA επενδύει στην καινοτομία

Η Fiat Chrysler Automobiles, διαχρονικα επενδυει στην καινοτομια σχεδιαζοντας και εξελισσοντας προηγμενες τεχνολογικες λυσεις, οι οποιες καθιστουν τις μετακινησεις, πιο ανετες, ασφαλεις, αλλα φιλικες προς το περιβαλλον.


Διατηρωντας ηγετικη θεση στο χωρο της αυτοκινητοβιομηχανιας μεσω της δημιουργιας προηγμενων τεχνολογικων λυσεων, η Fiat Chrysler Automobiles, διαχρονικα επενδυει στην καινοτομια. Η συνεχης εξελιξη νεων τεχνολογιων και η προσαρμογη τους στα αυτοκινητα παραγωγης, ανοιξε νεους δρομους σε πολλα επιπεδα για το συνολο της αυτοκινητοβιομηχανιας. Η προσφατη ανανεωση της συνεργασιας της FCA με το Πολυτεχνειο του Τορινο μεχρι το 2022, αλλα και η συνεχης παρουσιαση νεων εφαρμογων, οπως οι νεοι υπερτροφοδοτουμενοι κινητηρες FireFly της Fiat και το προηγμενο ηλεκτρονικο συστημα ελεγχου Alfa Chassis Domain της Alfa Romeo, αποτελουν καρπους της συνεπης εστιασης του ομιλου στην καινοτομια. 


Συνολικα περισσοτεροι απο 20.600 εργαζομενοι απασχολουνται στα 87 κεντρα εξελιξης της FCA, ενω παραλληλα η εταιρεια ειναι βασικος μετοχος και σε 7 ανεξαρτητες εταιρειες ερευνας και εξελιξης. Η σημαντικη επενδυση εχει σαν αποτελεσμα ο ομιλος να εχει κατοχυρωμενες περισσοτερες απο 11.800 πατεντες, ενω σχεδον 1.900 ειναι τα αποκλειστικα σχεδια-τεχνολογιες του ομιλου.


Η εστιαση στις αναγκες των καταναλωτων, σε συνδυασμο με τις τεχνολογικες καινοτομιες οδηγησαν και το 2018 τη Fiat στην κορυφη της Ευρωπης, τοσο στα αυτοκινητα πολης με το Fiat 500 και το Fiat Panda, οσο και στα οχηματα που χρησιμοποιουν για την κινηση τους φυσικο αεριο (CNG), οπου διαχρονικα η εταιρεια αποτελει ηγετη σε τεχνολογικο και εμπορικο επιπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!