H Nissan e.dams με μια θέση στο βάθρο των νικητών, στον πρώτο διπλό αγώνα της Formula E, στο Βερολίνο

 

Ο οδηγος της Nissan e.dams Sebastien Buemi,  κατεκτησε μια θεση στο  βαθρο των νικητων στον εβδομο γυρο του πρωταθληματος της ABB FIA Formula E, καθως οι αγωνες επεστρεψαν επειτα απο το διαστημα παυσης λογω του  COVID-19, στο πλαισιο ολοκληρωσης της φετινης διοργανωσης στο Βερολινο.

 

 

Ο Buemi προκριθηκε στην P4 για τον εκτο γυρο και στην P2 για τον εβδομο γυρο  στους διπλους αγωνες, διατηρωντας το σερι  της Super Pole για την ομαδα,  σε εξι συμμετοχες στους  τελευταιους εξι αγωνες. Ο Buemi διατηρησε ευκολα την P2 στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα, ενω ο Rowland αγωνιστηκε σκληρα για να διατηρησει την  P7.

 

 

Η Nissan συμμετεχει στην Formula E απο την περασμενη σεζον. Το πρωταθλημα των ηλεκτρικων μονοθεσιων φερνει τον ενθουσιασμο και τις επιδοσεις της τεχνολογιας της Nissan απο τα EVs μηδενικων εκπομπων στους λατρεις των αγωνων, σε ολο τον κοσμο και επιτρεπει στην εταιρεια να αποκτησει τεχνογνωσια που χρησιμοποιειται για τη βελτιωση των εμπορικων ηλεκτρικων αυτοκινητων της.

 

 

Την πρωτη ημερα των (διπλων) αγωνων στον εκτο γυρο, ο Buemi τερματισε στην P7 απο την P4 στην αρχικη καταταξη και ο Rowland στην P14 απο την P23.

 

 

Με 31 ποντους ως αθροισμα και απο τους δυο αγωνες, η Nissan e.dams κινειται στην τριτη θεση στο πρωταθλημα, ενω με τους τεσσερις αγωνες που απομενουν για να κερδισουν επιπλεον ποντους στο φιναλε της σεζον στο Βερολινο, ολα ειναι στο παιχνιδι.

 

 

Σε ενα αγωνιστικο σκηνικο, κεκλισμενων των θυρων,  στην πιστα του Αεροδρομιου Tempelhof του Βερολινου, οι τρεις  διπλοι αγωνες  πραγματοποιουνται σε διαστημα εννεα ημερων απο τις 5 εως τις 13 Αυγουστου, ολοκληρωνοντας το αναθεωρημενο αγωνιστικο ημερολογιο της εκτης σεζον. Καθε ζευγος αγωνων θα διεξαχθει  σε διαφορετικη διαταξη, εντος της πιστας.

 

 

Το νεο λογοτυπο της Nissan θα εμφανιζεται σε ολοκληρο το γκαραζ της ομαδας Nissan e.dams, στα αγωνιστικα αυτοκινητα και στις στολες των οδηγων, κατα τη διαρκεια των αγωνων στο Βερολινο. Το νεο λογοτυπο παρουσιαστηκε την 15η  Ιουλιου, στην παγκοσμια πρεμιερα του ολοκαινουργιου Nissan Ariya, του  100% ηλεκτρικου crossover SUV.

 

 

“Παιρνουμε πολλα θετικα απο αυτους τους πρωτους αγωνες στο Βερολινο”, δηλωσε ο Olivier Driot, διευθυντης της ομαδας Nissan e.dams. \”Κρατησαμε ζωντανο το μοτιβο στην  Super Pole και το αυτοκινητο μας εχει καλο ρυθμο, τοσο στα προκριματικα οσο και στον αγωνα. Γι \’αυτο θελουμε να αγωνιστουμε  δυνατα και στον επομενο διπλο αγωνα. Θα αγωνιστουμε σκληρα για να διεκδικησουμε καθε ποντο του πρωταθληματος.\”

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!