Bentley : H Νεα Bentayga V8 Βραβεύεται Ως, Πολυτελές SUV Της Χρονιάς

 


  Η νεα Bentley Bentayga V8 βραβευτηκε ως το απολυτο υπερπολυτελες SUV, με την απονομη του τιτλου “Luxury SUV of the 0-100”, στο πλαισιο των ετησιων βραβειων “4x4 of the 0-100 Βραβεία” του εγκριτου βρετανικου περιοδικου “4x4”, με χορηγο την εταιρεια ελαστικων BFGoodrich

 

  Ειναι πολυ ενδιαφερον οτι για πρωτη φορα στην ιστορια των βραβειων του περιοδικου, το ιδιο μοντελο τη μια χρονια βραβευεται ως Performance SUV of the 0-100, με εμφαση στις επιδοσεις που προσφερει, και την αμεσως επομενη, μετα την προσθηκη ενος V8 κινητηρα που το καθιστα πιο προσιτο, βραβευεται ως Luxury SUV of the 0-100, με την κριτικη επιτροπη να δινει εμφαση και να αναδεικνυει την απολυτη πολυτελεια που προσφερει το μοντελο! 

 


  Σχετικα, ο αρχισυντακτης του περιοδικου 4x4, Alan Kidd, σχολιασε: «Μεχρι περυσι, αντιλαμβανομασταν την Bentayga ως SUV επιδοσεων. Τοσο η δυναμικη οσο και οι επιδοσεις του μοντελου ηταν τοσο κυριαρχα, που αποδειχθηκε ευκολο να παραβλεψουμε την κορυφαια πολυτελεια, ενα χαρακτηριστικο στοιχειο του DNA καθε Bentley, που πλεον, με τον V8 κινητηρα περναει σε πρωτο πλανο». 

 

  Η Bentayga εντυπωσιασε την κριτικη επιτροπη κατα τη διαρκεια μιας ειδικα σχεδιασμενης εκδηλωσης της Bentley τον Οκτωβριο, η οποια περιλαμβανε πολυ απαιτητικες διαδρομες εντος και εκτος δρομου για τη νεα Bentayga: οδηγηση σε λασπολακους με υψος νερου εως και μισο μετρο, σε πλαγιες κλισεις εως 35 μοιρων και σε πολυ εντονες κλισεις αναβασης και καταβασης, ολοκληρωθηκε με ευκολια απο τα εξυπνα offroad συστηματα της Bentayga

 


  Η νεα Bentayga ηταν το πρωτο μοντελο της Bentley ως μερος της στρατηγικης Beyond100 της μαρκας, που εξαγγελθηκε το 2020. Ακολουθησε την πρωτη γενια του μοντελου, που με περισσοτερα απο 20.000 αυτοκινητα αποδειχθηκε ενα μεγαλο bestseller εναντι των ανταγωνιστων της. 

 

  Μια εντελως νεα εξωτερικη οψη, που υιοθετει το νεο σχεδιαστικο DNA της Bentley που κυριαρχει πλεον σε ολοκληρη τη γκαμα, συνδυαζεται στη νεα Bentayga με το τριπτυχο ενος grand tourer, μιας ευρυχωρης πολυτελους λιμουζινας και ενος offroader. Το μοντελο, που δημιουργησε την κατηγορια των SUV πολυτελειας, εχει βελτιωθει τοσο ωστε να αποτελει σημειο αναφορας οσον αφορα στην απολυτη ισχυ, την πολυτελεια και τη χρηστικοτητα. Σχεδιασμενη και κατασκευασμενη χειροποιητα στο Crewe της Αγγλιας, η νεα Bentayga κυκλοφορει τωρα σε ολες τις αγορες σε ολο τον κοσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!