BMW Motorsport και Akrapovič ενισχύουν την συνεργασία τους

Δυο ισχυροι εταιροι ενισχυουν τις σχεσεις τους: Η Σλοβενικη εταιρια Akrapovič θα παραμεινει στο πλευρο της BMW Motorsport ως επισημος εταιρος και θα επεκτεινει σημαντικα τη μακροπροθεσμη δεσμευση της για τα επομενα χρονια.

Η Akrapovič εμπλεκεται στο προγραμμα DTM της BMW Motorsport απο το 2012. Στο μελλον, η κορυφαια κατασκευαστρια συστηματων εξαγωγης υψηλης ποιοτητας θα ειναι ‘Επισημος Εταιρος’ στο IMSA WeatherTech SportsCar Championship (IWSC), στο οποιο η BMW Team RLL τρεχει με δυο BMW M6 GTLM, και στο θρυλικο 24Ωρο αγωνα του Nürburgring (DE). Το λογοτυπο της Akrapovič θα βρισκεται σε εμφανη θεση κοντα στις εξαγωγες των αντιστοιχων αγωνιστικων αυτοκινητων – ακριβως εκει οπου χρησιμοποιουνται τα προϊοντα Akrapovič.

Αναμεσα στα ποικιλα και ενδιαφεροντα projects της μακροχρονης συνεργασιας BMW Motorsport και Akrapovič ειναι η BMW M4 DTM και η νεα BMW M6 GT3.

«Χαιρομαι που η Akrapovič, μια εταιρια τοσο βαθια εδραιωμενη στο μηχανοκινητο αθλητισμο, οχι μονο συνεχιζει τη συνεργασια της με τη BMW Motorsport, αλλα την επεκτεινει κιολας», δηλωσε ο Διευθυντης της BMW Motorsport, Jens Marquardt. «Τα τελευταια χρονια, εχει αναπτυχθει μια εξαιρετικα στενη συνεργασια αναμεσα σε εμας και την Akrapovič σε ποικιλα και διαφορετικα πεδια. Η Akrapovič ειναι ενεργος παικτης στη διεθνη αγωνιστικη σκηνη και ασκει εντονη επιρροη σε πολλους τομεις. Μια τετοια συνεργασια ειναι επωφελης και για τις δυο πλευρες». 

«Ολοι στην Akrapovič ειμαστε χαρουμενοι με την ανακοινωση της συνεχισης και επεκτασης της συνεργασιας μας με τη BMW Motorsport», σχολιασε ο Uroš Rosa, CEO Akrapovič d.d. «Ειναι ενα ακομα οροσημο για την Akrapovič και το γεγονος οτι συμπιπτει με την επετειο των 25 χρονων της, και αφορα ενα τοσο πολυτιμο συνεργατη οπως η BMW Motorsport, προσδιδει ακομα μεγαλυτερη βαρυτητα. Η συνεχιση της σημαντικης συνεργασιας αποδεικνυει εμπρακτα την εμπιστοσυνη που απολαμβανουν οι τελευταιες τεχνολογικες καινοτομιες μας για χρηση στις αγωνιστικες δραστηριοτητες της BMW Motorsport, ενω η επεκταση της υπογραμμιζει ποσο ισχυρη ειναι αυτη η σχεση. Η μεγαλυτερη εμπλοκη μας με τη BMW Motorsport στους αγωνες πελατων (CR) σε ρολο ‘Επισημου Εταιρου’ στον 24ωρο αγωνα του Nürburgring και στο IWSC απλα ενισχυει τη συνεχιζομενη συμμαχια μας και μας κανει πολυ περηφανους».

Ποια ειναι η Akrapovič:
Η Akrapovič ειναι κορυφαια κατασκευαστρια premium συστηματων εξαγωγης για μοτοσικλετες και αυτοκινητα υψηλων επιδοσεων. Επισης ειναι πρωτοπορος σε εξαρτηματα απο ανθρακονηματα (carbon) και στην καινοτομο χρηση σουπερ κραματων. Τα συστηματα διατιθενται σε τιτανιο και ανοξειδωτο ατσαλι με αποκλειστικες αποληξεις απο ανθρακονηματα η τιτανιο, ενω σε πολλα μοντελα οι οδηγοι μπορουν να προσθεσουν ενα Wireless Kit για προσαρμογη του ηχου. Η μαρκα ιδρυθηκε στη Σλοβενια πριν απο 25 χρονια απο τον πρωην αγωνιζομενο αναβατη μοτοσικλετων Igor Akrapovič και εχει καταφερει να εδραιωθει στη διεθνη αγωνιστικη σκηνη χαρη στην επιτυχημενη υποστηριξη κορυφαιων ομαδων του χωρου του μηχανοκινητου αθλητισμου.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3LH5QKyDCWc]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!