Comfort Days από τη Citroen

Πιστη στη φιλοσοφια της εδω και σχεδον εναν αιωνα, η Citroën εμπνεεται απο τη διαρκη επιθυμια των ανθρωπων για μετακινηση και ελευθερια, συνδυαζοντας τεχνολογια, ανεση και αυθεντικοτητα για να ξεπερασει καθε προσδοκια! 


Μεσα απο την πληρη γκαμα μοντελων της που αντανακλα το lifestyle καθε ανθρωπου, το πρωτοποριακο προγραμμα CITROËN ADVANCED COMFORT που εγγυαται ενα οδηγικο περιβαλλον απαλλαγμενο απο αγχος, σε συνδυασμο με την 5ετη εγγυηση που προσφερει σε ολα της τα μοντελα, η Citroën επιβεβαιωνει την εταιρικη της δεσμευση “Inspired By You” και καλυπτει πληρως τις επιθυμιες των πελατων της για απαραμιλλη ευκολια και ηρεμια σε καθε διαδρομη. 

Παραλληλα, η εμπνευση και το παθος της Citroen για τεχνολογικη υπεροχη επιβεβαιωνεται και απο τους νεους κινητηρες που ανταποκρινονται πληρως στα αυστηροτερα προτυπα Euro 6.2 και ειναι αμεσα διαθεσιμοι σε ολα τα επιβατικα μοντελα Citroën. 

Πιστη στις αναγκες του καταναλωτη και με γνωμονα την εταιρικη της φιλοσοφια, η Citroen λανσαρει ενα νεο Προγραμμα αποκτησης αυτοκινητου, το  “Citroën Comfort Days”. Μεσω του ελκυστικου, απολυτα πελατοκεντρικου Προγραμματος, ολα τα μοντελα της Citroën ειναι διαθεσιμα με 36 πραγματικα ατοκες δοσεις, απεριοριστες επιλογες εξοπλισμου και ειδικα προγραμματα Smile Deals. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!