DACIA Duster: Το σκληροτράχηλο Crossover!

Ενα 4Χ4 παλιας σχολης σπαρτιατικο αλλα πραγματικο εργαλειο 

Κορυφαιες δυνατοτητες που εκπλησσουν σε εντος και εκτος δρομου διαδρομες, στιβαρη εμφανιση, πλουσιοι χωροι, αποδοτικοι κινητηρες. Με το Dacia Duster τα crossovers αποκτουν την πιο ολοκληρωμενη και προσιτη εκδοχη τους.
  
Με στοχο να δωσει απαντηση στις αυξανομενες απαιτησεις των καταναλωτων, η Dacia με το Duster συνδυασε μια σειρα στοιχειων, δημιουργωντας ενα crossover που χαρακτηριζεται απο τον απολυτα ολοκληρωμενο χαρακτηρα και παραλληλα το προσιτο κοστος κτησης και χρησης. Με πλουσιους χωρους για τους επιβατες και τις αποσκευες, πληρη εξοπλισμο ανεσης και ασφαλειας, στιβαρο πλαισιο, αποδοτικους κινητηρες και πραγματικες εκτος δρομου δυνατοτητες, το Dacia Duster δεν καλυπτει απλα καθε απαιτηση, αλλα προκαλει τον χρηστη να ανακαλυψει νεες περιπετειες και να ζησει εντονα την καθε στιγμη. Σημαντικος χαρακτηριστικα του Dacia Duster σε καθε ρολο που θα του ζητηθει να αναλαβει, αποτελουν η ανθεκτικη κατασκευη τοσο των μηχανικων μερων, οσο και του εσωτερικου που σχεδιαστηκαν να αντεχουν στη σκληρη χρηση. Οι υψηλες δυνατοτητες του μοντελου αποδειχθηκαν με τον πειστικοτερο τροπο και στο προσφατο SeaJets Rally Acropolis οπου απο τη θεση του πλοηγου, το Dacia Duster ανταπεξηλθε με ανεση στις υψηλες απαιτησεις του αγωνα.


Οι δυνατοτητες, αλλα και ο χαρακτηρας του μοντελου εχουν εκτιμηθει απο το κοινο με τις πωλησεις το 2014 να φτανουν τις 400.000 μοναδες, καθιστωντας το Dacia Duster το πιο δημοφιλες αυτοκινητο του Groupe Renault-Dacia.

Εφοδιασμενο με συγχρονους, αποδοτικους κινητηρες βενζινης και πετρελαιου προδιαγραφων Euro 6 της Renault με συστημα STOP & START, το Dacia Duster σε δικινητες και τετρακινητες εκδοσεις συνεχιζει τη δυναμικη του πορεια προσφεροντας την ιδια αποδοση με ακομα χαμηλοτερη καταναλωση (απο 4,4λιτρα/100χλμ. – 115γρμ./χλμ CO2). Με τις τιμες να ξεκινουν απο τις 13.170 ευρω για τις εκδοσεις βενζινης και 17.890 ευρω για τις εκδοσεις Diesel και με 5 χρονια εργοστασιακη εγγυηση, με το Dacia Duster η χαρα και η ελευθερια της μετακινησης αποκτα το πιο ολοκληρωμενο, αλλα και προσιτο της προσωπο.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!