H πρώτη Ford Mustang στην Ελλάδα στα χέρια του τυχερού ιδιοκτήτη της

Επιβλητικη εμφανιση, ασυναγωνιστες επιδοσεις, ηρεμη πολυτελεια: η θρυλικη Ford Mustang ειναι εδω.

Την Παρασκευη 9 Οκτωβριου πραγματοποιηθηκε η παραδοση της 1ης νεας Ford Mustang στο FordStore, τον ανακαινισμενο προτυπο Εκθεσιακο Χωρο της Ford, στις εγκαταστασεις της εταιρειας Σφακιανακης στην Λ. Βουλιαγμενης 574, στην Αργυρουπολη.

Το μοναδικης αισθητικης FordStore, που ερχεται να αλλαξει τα δεδομενα της εμπειριας του επισκεπτη στις εκθεσεις της Ford, αποτελει  αυτη τη στιγμη το πρωτο που λειτουργει στην Ελλαδα.

Οι ετοιμασιες των υπευθυνων της Ford Σφακιανακης, για την ξεχωριστη στιγμη της παραδοσης, ξεκινησαν απο νωρις το πρωι με την τοποθετηση της εντυπωσιακης νεας Ford Mustang, στο σημειο παραλαβης νεων αυτοκινητων εντος του FordStore.
Το απαλο καλυμμα, που αφηνε να διαγραφεται η φαρδια και χαμηλη σιλουετα της νεας Mustang, εως τη στιγμη της αποκαλυψης του στον πελατη, δημιουργησε εικονα μυστηριου και ενισχυε το αισθημα της προσμονης στους παρευρισκομενους.

Τη στιγμη της αποκαλυψης, που πραγματοποιηθηκε απο τον Βrand Manager Διονυση Παναγοπουλο, χαμογελα και ικανοποιηση γεμισαν τον εντυπωσιακο χωρο. Πως θα μπορουσε να ειναι διαφορετικα; Οι υπευθυνοι της Ford Σφακιανακης, με υπερηφανεια αποκαλυψαν το ανυπερβλητα σπορτιφ σουπερκαρ και ο πελατης βρεθηκε με ικανοποιηση μπροστα στο αντικειμενο του ποθου του!

Η νεα εποχη Ford εχει ηδη ξεκινησει. Το FordStore Σφακιανακης, σας περιμενει για να γνωρισετε απο κοντα μοντελα, οπως η Mustang και το Mondeo Vignale, τα οποια θα εκτιθενται αποκλειστικα στην Ελλαδα στην συγκεκριμενη εκθεση, δινοντας σας παραλληλα την ευκαιρια να βιωσετε μια μοναδικη εμπειρια και μια νεα φιλοσοφια εξυπηρετησης.

Το FordStore ομως, δεν σημαινει μονο Mustang και Vignale. Στον υπεροχο αυτο Εκθεσιακο Χωρο της Ford Σφακιανακης, μπορειτε να γνωρισετε ολη τη γκαμα μοντελων της Ford, απο επιβατικα μεχρι τα επαγγελματικα, σε μια προσεγγιση επιδειξης, που δεν εχετε συναντησει ποτε στο παρελθον στη χωρα μας.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!