H Citroen αλλάζει τη Black Friday!

Οι κανονες της Black Friday, αλλαζουν με τη Citroën! Τελος στις αμετρητες προσφορες σε stock προϊοντα. Τωρα ειναι η καταλληλη στιγμη να αγορασεις το νεο σου αυτοκινητο, ενα ολοκαινουργιο Citroen, σε πραγματικα απιστευτη τιμη!


Η Citroen κανει τη διαφορα! Για ακομη μια φορα, η Citroën πρωτοπορει και στον θεσμο της Black Friday, ανατρεποντας τα δεδομενα, με την ενεργεια “CITROËN REVERSE BLACK FRIDAY”. 


Η “Black Friday” ειναι μια ημερα ελκυστικων προσφορων και ευκαιριων, αλλα ομως τα προϊοντα που προσφερονται ειναι συνηθως stock, χωρις σχεδον καμια αναφορα σε νεες σειρες.

Η Citroen δεν διαθετει παλια μοντελα, αλλα μια “φρεσκια” γκαμα με νεες εκδοσεις και ολα τα μοντελα αμεσα διαθεσιμα με κινητηρες νεων προδιαγραφων Euro 6.2. Συνεπως, αντιστρεφουμε τους ορους της Black Friday και παρουσιαζουμε το Reverse Black Friday by CITROEN.

Ετσι λοιπον, κατα τη διαρκεια της ενεργειας, η Citroën θα αλλαξει ρολους με τους καταναλωτες και θα τους προσφερει τη δυνατοτητα να πουλησουν εκεινοι το παλιο τους αυτοκινητο και να επιλεξουν μεσα απο την πληρη γκαμα μοντελων της, το δικο τους, ολοκαινουργιο Citroën, σε τιμη… Black Friday! 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!