H Nissan παρουσίασε το θηριώδες οκταθέσιο SUV Armada

H Nissan, συμμετεχει στο Σαλονι Αυτοκινητου του Σικαγο, πραγματοποιωντας το παγκοσμιο ντεμπουτο του νεου Armada, ενος full– size SUV, με κορυφαια τεχνολογια και επιδοσεις, που προοριζεται για τις αγορες της Αμερικανικης ηπειρου.

Το νεο Armada, “πατωντας”  στην πλουσια κληρονομια του καταξιωμενου Patrol,  προοριζεται κυριως για οικογενειες που εξορμουν στη Βορεια Αμερικη, οντας ενα δυνατο, ανθεκτικο και αυθεντικο  full-size  SUV που μπορει να φιλοξενησει μεχρι και οκτω επιβατες. Εχοντας στο DNA του την περιπετεια, το νεο Armada  εχει δυνατοτητα ρυμουλκησης σχεδον 4 τονων, τοσο στην εκδοση 2WD οσο και στη 4WD.

To ανασχεδιασμενο αμαξωμα του Armada διαθετει μια “επιθετικη” εμφανιση, με την χαρακτηριστικη  μασκα σχηματος V της Nissan εμπρος, με στανταρ LED φωτα για τη μεσαια σκαλα, οπως και με LED φωτα ημερας.  Εξισου δυναμικη ειναι και η οψη στην πισω πλευρα του μοντελου, με τα πισω φωτα να δινουν εντονα το στιγμα τους. 

Στο εσωτερικο του νεου Armada κυριαρχει το στυλ, η ευρυχωρια, η πολυτελεια και η   ανεση των επιβατων,  με εμφαση στην ηχομονωση και τον κλιματισμο της καμπινας.  Τα ιδιαιτερως χαμηλα εσωτερικα επιπεδα θορυβου, επιτυγχανονται χαρη στη χρηση ειδικων ακουστικων κρυσταλλων  στο παρμπριζ και στα μπροστινα πλευρικα παραθυρα, καθως και με τη διευρυμενη χρηση ηχοαπορροφητικων υλικων. Επιπλεον, το νεο Armada προσφερεται με εναν εξαιρετικο στανταρ εξοπλισμο, οπως το συστημα δορυφορικης πλοηγησης με τις λειτουργιες NavTraffic και NavWeather (διατιθενται στις ΗΠΑ), συνοδευομενο απο εγχρωμη οθονη 8 ιντσων, θερμαινομενα εμπρος καθισματα και ηχοσυστημα 13 ηχειων της Bose®.

Με κινητηρα βενζινης  V8,  5.6 λιτρων,  το νεο Armada ερχεται με αυξημενη ιπποδυναμη που αγγιζει τους 390 ιππους, καθως και με  αυτοματο κιβωτιο  επτα ταχυτητων.



.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zREV90aU1Ug]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!