H έξυπνη κούνια που κοιμίζει τα μωρά!


Για πολλους νεους γονεις υπαρχει μονο μια σιγουρη λυση για να αποκοιμηθει το μωρο τους στο τελος της ημερας – μια νυχτερινη βολτα με το αυτοκινητο! Η Ford εχει δημιουργησει ενα παιδικο κρεβατακι που προσομοιωνει την κινηση, τον ηχο του κινητηρα ακομα και το φως του δρομου σε μια νυχτερινη βολτα.

Αν και βρισκεται σε πειραματικο σταδιο, η Ford σκεπτεται να το βαλει σε παραγωγη πληρους κλιμακας. Στο μελλον, ειναι πιθανο με την αγορα ενος αυτοκινητου αντι για “δωρο τα πατακια”, να παιρνουμε δωρο την κουνια του μωρου – για να μαθαινει απο μικρο να αγαπα τους δρομους και τα Ford!

Για πολλους, μια βολτα με το αυτοκινητο ειναι απο τους καλυτερους τροπους για να κοιμιζουν το μωρο τη νυχτα


Σχεδιασμενη για να λειτουργει με μια εφαρμογη smartphone, η κουνια αντιγραφει την κινηση, τον ηχο ακομα και το φωτισμο σε μια βολτα με αυτοκινητο 

Για πολλους νεους γονεις υπαρχει μονο μια σιγουρη λυση για να αποκοιμηθει το μωρο τους στο τελος της ημερας – μια νυχτερινη βολτα με το αυτοκινητο που χαλαρωνει, ηρεμει και τελικα βοηθα το μωρο να παραδοθει στην αγκαλια του Μορφεα.

Αλλα ακομα κι αυτο σημαινει αναστατωση για τη μαμα η το μπαμπα που συμφωνα με ερευνα ζητημα να κοιμουνται πανω απο πεντε ωρες καθε βραδυ, ενω αντιστοιχα χανουν συνολικα 44 ημερες υπνο τον πρωτο χρονο του ερχομου του παιδιου τους. Ομως ευτυχως, κατι καλο ετοιμαζεται.


Η Ford εχει δημιουργησει ενα παιδικο κρεβατακι που προσομοιωνει την κινηση, τον ηχο του κινητηρα ακομα και το φως του δρομου σε μια νυχτερινη βολτα. Εχοντας την εμφανιση μιας συνηθισμενης κουνιας, το Max Motor Dreams, ενεργοποιειται με μια εφαρμογη smartphone. Αυτη προσφερει τη δυνατοτητα καταγραφης και στη συνεχεια αναπαραγωγης της κινησης, του φωτισμου και των ηχων ενος συγκεκριμενου ταξιδιου.


«Μετα απο πολλα χρονια συζητησεων με μαμαδες και μπαμπαδες, ξερουμε οτι οι γονεις των νεογεννητων συχνα επιθυμουν διακαως ενα καλο νυχτερινο υπνο. Αλλα ενω μια συντομη βολτα με το οικογενειακο αυτοκινητο μπορει να κανει θαυματα στον υπνο του μωρου, οι ταλαιπωροι γονεις πρεπει να παραμεινουν ξυπνιοι και σε ετοιμοτητα στο τιμονι» δηλωσε ο σχεδιαστης του Max Motor Dreams, Alejandro López Bravo, του Ισπανικου δημιουργικου στουντιο Espada y Santa Cruz, οπου γεννηθηκε η βραβευμενη σχεδιαση. «Το Max Motor Dreams μπορει να βελτιωσει την καθημερινοτητα μερικων ανθρωπων.»


Προς το παρον, το Max Motor Dreams ειναι ενα και μοναδικο πειραματικο κρεβατακι. Αλλα μετα απο σχετικη ερευνα, η εταιρεια σκεπτεται να το βαλει σε παραγωγη πληρους κλιμακας.


http://fordmaxmotordreams.com

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2423615/New-parents-lose-44-days-sleep-year-childs-life.html

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4F-QxDNFZjE]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!