Nissan Kicks : το νέο crossover που ετοιμάζεται να μπει στην παραγωγή

O Carlos Ghosn, Προεδρος και Διευθυνων Συμβουλος της Nissan Motor Co. Ltd, ανακοινωσε οτι η Ιαπωνικη φιρμα θα ξεκινησει την παραγωγη ενος νεου  crossover που θα πωλειται σε παγκοσμιο επιπεδο, αρχης γενομενης απο τις αγορες της Λατινικης Αμερικης, εντος του 2016.

Το νεο μοντελο ειναι εμπνευσμενο απο το Kicks Concept που παρουσιαστηκε το 2014 στο Σαλονι Αυτοκινητου του Σαο Παολο, ενω  θα διατηρησει το ονομα Kicks  και για την εκδοση παραγωγης.

 Με μια επενδυση υψους 192 εκατομμυριων δολαριων, το Kicks θα παραγεται στο βιομηχανικο συγκροτημα της Nissan, στο Ριο ντε Τζανεϊρο. Η εγκατασταση εγκαινιαστηκε το 2014 και ηδη παραγει τα μοντελα March και  Versa (γνωστα στην ευρωπαϊκη αγορα ως MICRA και NOTE αντιστοιχα). Μετα την εναρξη της παραγωγης  του Kicks, η Nissan αναμενεται να προσλαβει 600 νεους υπαλληλους και να ξεκινησει μια δευτερη βαρδια στη συγκεκριμενη  παραγωγικη εγκατασταση.

Αξιζει να σημειωθει οτι το Kicks Concept  αποτελει προϊον της συνεργασιας μεταξυ των  σχεδιαστικων κεντρων Nissan Design America (NDA) στο San Diego και Nissan Design America  στο Rio (NDA-R), υπο την εποπτεια του Παγκοσμιου Κεντρου Σχεδιασμου της Nissan στην Ιαπωνια. Σημερα, οι συγκεκριμενες ομαδες σχεδιασμου ασχολουνται με το σχεδιασμο και την αναπτυξη του εν λογω μοντελου παραγωγης.

Εκτος απο το λανσαρισμα του νεου μοντελου στην αγορα της Λατινικης Αμερικης, η Nissan συνεχιζει να μελετα τις επιχειρηματικες συνθηκες  για το ενδεχομενο πωλησης του Kicks και σε αλλες γεωγραφικες περιοχες της Υφηλιου, υπογραμμιζοντας ετσι  την ηγετικη φυσιογνωμια της φιρμας στα Crossover.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!