To Kumho Solus HA31 προσαρμόζεται στις καιρικές συνθήκες

Η μεγαλη πλειοψηφια των αυτοκινητων Ευρωπαϊκων προδιαγραφων παραδιδονται με τα λεγομενα Θερινα Ελαστικα που τους παρεχουν βελτιστη αποδοση τους περισσοτερους μηνες του χρονου – στην πραγματικοτητα μεχρις οτου η θερμοκρασια πεσει κατω απο 7 βαθμους Κελσιου: απο το σημειο αυτο, η γομα του πελματος αρχιζει να σκληραινει και τα επιπεδα προσφυσης μειωνονται. 




Η βελτιστη λυση ειναι δυο σετ ελαστικων – ενα Θερινο και ενα Χειμερινο, αλλα ειναι ακριβη και καθολου πρακτικη επιλογη για οσους δεν διαθετουν επαρκεις αποθηκευτικους χωρους. Ο τελειος συγκερασμος ειναι ενα ποιοτικο ελαστικο all-season που θα λειτουργει σε ολους τους καιρους. Το καινοτομο Solus HA31 της Kumho ειναι μακραν το καλυτερο ελαστικο του ειδους μεχρι σημερα, και ιδανικο για οδηγους επιβατικων και SUV μοντελων που αναζητουν ασφαλεια και αξιοπιστια ολο το χρονο, ανεξαρτητα απο τις καιρικες συνθηκες.

Διαθετει πλευρικα καναλια για βελτιωμενη αποδοση σε βρεγμενο οδοστρωμα, τρισδιαστατες σχισμες (3D sipes) με κυψελοειδη δομη για βελτιστη προσφυση στο χιονι, κατευθυντικη χαραξη πελματος με τεχνολογια S-SBR για αριστη ισορροπια μεταξυ προσφυσης στο βρεγμενο, οικονομιας καυσιμου και συντελεστη φθορας και ενισχυμενη κεντρικη λωριδα πελματος και τακουνια για αποτελεσματικοτερο φρεναρισμα.

Το HA31 διατιθεται τωρα σε διαστασεις απο 13 εως 18 ιντσων και οι προσφατες προσθηκες στη γκαμα καλυπτουν τα περισσοτερα SUV που απολαμβανουν αυξημενη δημοτικοτητα στην αγορα της Βρετανιας, καθως και μια ευρεια γκαμα επιβατικων αυτοκινητων. Αντιθετα με τα αποκλειστικα χειμερινα ελαστικα, τα all-season προϊοντα μας κατασκευαζονται για χρηση ολο το χρονο, επομενως η προμηθεια τους μπορει να προσαρμοζεται αμεσα στις απαιτησεις των καταναλωτων.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!