To SsangYong XLV ιδανικό για car sharing

Το car sharing (χρηση αυτοκινητου απο κοινου) ειναι μια μορφη μετακινησης που κατακταει ολο και περισσοτερο κοινο στα πολυβουα αστικα κεντρα. Το προφανες πλεονεκτημα της λυσης αυτης, ειναι οτι ο ενδιαφερομενος οδηγος απαλλασσεται της ευθυνης κατοχης και χρησης ενος συγκεκριμενου μοντελου αυτοκινητου, των εξοδων και της ταλαιπωριας που αυτο συνεπαγεται, και χρησιμοποιει ενα αυτοκινητο (απο τον προσφερομενο στολο εταιρειων που παρεχουν αυτη την υπηρεσια) μονο για τις ωρες και τις μετακινησεις που του ειναι απαραιτητο, πληρωνοντας το αντιστοιχο μισθωμα. 

Αυτη η προσεγγιση καθισταται ιδιαιτερα δημοφιλης στις μεγαλουπολεις, καθως βοηθαει στην ανακουφιση της κυκλοφοριακης συμφορησης και παραλληλα στην προστασια του περιβαλλοντος, αφου τα αυτοκινητα κινουνται μονο οσο ειναι απαραιτητο στους χρηστες τους. Μαλιστα ερευνες εχουν δειξει οτι οι οδηγοι που επιλεγουν το car sharing ως λυση μετακινησης ειναι εν γενει πιο εναλλακτικοι στις μετακινησεις τους δινοντας μεγαλη προτεραιοτητα στα Μεσα Μαζικης Μεταφορας και την ποδηλασια. 

Αυτη η πρωτοποριακη οδηγικη προσεγγιση αποκτα ξεχωριστη σημασια στην περιπτωση πυκνοκατοικημενων και περιβαλλοντικα επιβαρημενων περιοχων οπως ειναι η Σεουλ, η πρωτευουσα της Ν. Κορεας και χωρα των SsangYong. Εκει, η μια απο τις δυο, εγκεκριμενες απο την Κυβερνηση, εταιρειες που προσφερουν υπηρεσιες car sharing, ανανεωσε τη συνεργασια της με τη SsangYong εμπλουτιζοντας το στολο της με 100 νεα XLV. Αξιζει να σημειωθει οτι περυσι ειχε προμηθευτει 128 SsangYong Tivoli, ενω η συνεργασια αυτη προκειται να επεκταθει περαιτερω με αφορμη και τη διευρυνση της γκαμας των μοντελων SsangYong μεσα στο 2017. 

Η αξια της συνεργασιας αυτης εγκειται στο οτι ετσι αναγνωριζεται η αξια των μοντελων της SsangYong, καθως εκτος απο χρηστικα και προσιτα στο μεσο χρηστη, ειναι επισης ποιοτικα, αξιοπιστα και, κυριως, φιλικα προς το περιβαλλον, με χαμηλη καταναλωση και ρυπους. Θυμιζουμε οτι το SsangYong XLV ειναι το crossover με το μεγαλυτερο χωρο αποσκευων στην κατηγορια του, κορυφαιους χωρους για επιβατες και καταναλωση καυσιμου απο 4,5 λτ./100 χλμ. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!