To Suzuki Jimny υποψήφιο για Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς!


Η Suzuki τολμησε με την παρουσιαση του Jimny και επιβραβευεται γι\’ αυτο. Οχι μονο απο την ενθουσιωδη υποδοχη του κοινου, αλλα και απο την γενικοτερη πορεια του σκληροτραχηλου μοντελου της. Τωρα, το Jimny, ακολουθωντας την επιτυχια του Ignis το 2017 και του Swift το 2018, τα οποια αναδειχθηκαν μεσα στα τρια κορυφαια αυτοκινητα στην κατηγορια World Urban Car, φετος διεκδικει τρια βραβεια μεταξυ των οποιων ειναι και το βραβειο του World Car of the Year.


Τo Suzuki Jimny, εκτος απο την διεκδικηση του τιτλου World Car Of the Year, ειναι υποψηφιο γι’ ακομα δυο βραβεια, καθως βρισκεται στην τελικη πενταδα για το βραβειο World Urban Car 2019 και στο παγκοσμιο top 5 των αυτοκινητων που διεκδικουν τον τιτλο World Car Design 2019.


Ο διαγωνισμος World Car Awards, ο οποιος πραγματοποιειται για εκτη συνεχομενη χρονια ειναι ισως ο σημαντικοτερος θεσμος βραβευσης στον παγκοσμιο αυτοκινητιστικο κοσμο καθως οργανωνεται και ψηφιζουν 86 διακεκριμενοι δημοσιογραφοι αυτοκινητων απο 24 διαφορετικες χωρες σε ολο τον κοσμο.


Ο ενθουσιασμος για την αντιστροφη μετρηση του World Car Finals θα συνεχιστει την Τριτη 5 Μαρτιου κατα τη διαρκεια μιας στασης στο Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης οπου θα ανακοινωθουν οι top 3 κορυφαιοι φιναλιστ παγκοσμιως, μαζι με το Παγκοσμιο Προσωπο της Χρονιας του 2019.


Το ταξιδι της διεκδικησης τελειωνει με την τελετη απονομης βραβειων Grande Finale που ανοιγει το Διεθνες Σαλονι Αυτοκινητου της Νεας Υορκης την Τεταρτη 17 Απριλιου 2019.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!