To Volvo XC40 πάει… Παρνασσό!

Τη… σκληροτραχηλη πλευρα του δειχνει το Volvo XC40. Το Compact SUV της σουηδικης μαρκας βρισκεται μεχρι την Κυριακη εξω απο το σαλε του χιονοδρομικου κεντρου στα Kελαρια, σε υψομετρο 1.750 μετρων. Τοποθετημενο σε περιοπτη θεση, το XC40 ταιριαζει αρμονικα με το αλπικο τοπιο, καθως το συγχρονο, πρωτοτυπο design του αποτυπωνει τη διαθεση για εξερευνηση και ψυχαγωγια σε ενα περιβαλλον που αποτελει το στοιχειο του. 


‘’Εκει που οι αλλοι δοκιμαζουν ειναι το σπιτι μας’’: Ειναι το κεντρικο μηνυμα της παρουσιας του XC40 συμπυκνωνει το χαρακτηρα του premium SUV της Volvo. 


Στο DNA του, το XC40 ενσωματωνει την παραδοσιακη αξιοπιστια της Volvo, αλλα και τις πρωτοποριακες τεχνολογιες και ολη την τεχνογνωσια της σουηδικης εταιρειας στα συστηματα τετρακινησης. Στις AWD εκδοσεις του, με κινητηρες diesel D3 και D4 και με τον βενζινοκινητηρα T5, το XC40 συνδυαζει την ευελιξια του αστικου SUV με εξαιρετικες ικανοτητες κινησης σε απαιτητικα περιβαλλοντα. 


Η σουηδικη εμπειρια κινησης σε συνθηκες χιονιου και παγου καθιστα το XC40 την προφανη επιλογη για οποιον θελει ενα SUV ικανο να αντεπεξερχεται στα δυσκολα. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!