World Urban Car του 2019 το Suzuki Jimny

Απο οταν διερρευσαν οι πρωτες φωτογραφιες του, εγινε αποδεκτο με ενθουσιασμο. Η στεψη του, ως νικητης, στα βραβεια World Car 2019, οπου απεσπασε τον τιτλο World Urban Car, ηταν αναμενομενη. Ο λογος για το Suzuki Jimny, το περιπετειωδες μικρο SUV της ιαπωνικης μαρκας.

Τα αποτελεσματα ανακοινωθηκαν στην συνεντευξη Τυπου του θεσμου «World Car Awards» που ελαβε χωρα στο Διεθνες Σαλονι Αυτοκινητου της Νεας Υορκης στις 17 Απριλιου. 


Και, ενδεικτικη της περηφανειας που νιωθουν στην ιαπωνικη μαρκα για τη διακριση, ειναι η δηλωση του προεδρου της, Toshihiro Suzuki: 


\”Εμεις στην Suzuki νοιωθουμε ιδιαιτερη τιμη, που το νεο Jimny ελαβε αυτο το ξεχωριστο βραβειο κι αυτη την τιμητικη διακριση! Το Suzuki JIMNY ειναι το μοναδικο, συμπαγες, αυθεντικο τετρακινητο off-roader στην αγορα! Εμεις στην Suzuki ειμαστε πιστοι σε αυτο το concept και φροντιζουμε να διατηρουμε αναλλοιωτη την ταυτοτητα του αυτοκινητου εδω και σχεδον 50 χρονια. 

Το Suzuki JIMNY αναμφιβολα εχει κερδισει τις εντυπωσεις καθως και πολλους οπαδους σε ολο τον κοσμο, οι οποιοι απολαμβανουν την οδηγικη εμπειρια, το μοναδικο ρετρο σχεδιασμο του καθως και τις αξεπεραστες επιδοσεις του τοσο σε on-road οσο και σε off-road διαδρομες. 


Παραλαμβανουμε αυτο το βραβειο εξ ονοματος των πελατων μας! 

Δεσμευομαστε οτι θα συνεχισουμε με περηφανια και εμπιστοσυνη στο παθος μας να κατασκευαζουμε συναρπαστικα αυτοκινητα που ικανοποιουν τις αναγκες των πελατων μας στην καθημερινη τους ζωη\”.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!