Έχεις Peugeot; Έχεις service με 59 ευρώ και δωρεάν Οδική Βοήθεια!

Ενας- ενας, να φευγουν οι πονοκεφαλοι. Αν εχεις Peugeot ηλικιας ανω των 5 ετων, αλλα δεν εχει φτασει (ακομα) η ωρα να παρεις το επομενο \”λιονταρι\” σου, η αντιπροσωπεια ειναι εδω για να σε βοηθησει να το κρατησεις σαν καινουριο! Γιατι σου δινει πληρες service και ελεγχο με 59 ευρω, ενω σου κανει δωρο εναν χρονο δωρεαν οδικη βοηθεια!

Προκειται για το προγραμμα συντηρησης χαμηλου κοστους EcoExpert, το οποιο ανακοινωσε η Peugeot στην Ελλαδα και απευθυνεται σε ολους τους κατοχους αυτοκινητων Peugeot 5ετιας και ανω.

Μεσω του επισημου δικτυου Εξουσιοδοτημενων Επισκευαστων της Peugeot,  οι κατοχοι οχηματων Peugeot ηλικιας 5+ μπορουν να πραγματοποιησουν ενα γρηγορο αλλα πολυ περιεκτικο Service  με 59 ευρω (ανταλλακτικα, εργασια και ΦΠΑ) στο οποιο προσφερονται: 

•     αντικατασταση Λιπαντικου (10W40)
•     φιλτρο λαδιου
•    τεχνικος ελεγχος ασφαλειας 15 σημειων

Ο ελεγχος περιλαμβανει ηλεκτρονικο ελεγχο βλαβων, ελαστικα, φρενα, φωτα, καθαριστηρες, εξατμιση, αναρτηση, αμαξωμα, μπαταρια, ψυξη, ελεγχο της σταθμης ολων των υγρων και δωρεαν τεχνικη αναβαθμιση(αν χρειαζεται). Τελος, για ολους τους χρηστες του προγραμματος ECOEXPERT, η Peugeot προσφερει εντελως δωρεαν οδικη βοηθεια για ενα ετος. 
Τωρα με το ECOEXPERT οι κατοχοι Peugeot 5ετιας και ανω εχουν την ιδανικη ευκαιρια να προσφερουν την καλυτερη φροντιδα στο οχημα τους με την αξιοπιστια και την ασφαλεια που τους παρεχει το επισημο δικτυο της Peugeot.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!