Αυτή η BMW M3 Ε36 πωλείται με μόλις 161 χιλιόμετρα

Αν εισαι λατρης της BMW M3 E36 και ψαχνεις να αγορασεις μια, σε καταλαβαινουμε: Βρισκεις βιασμενες, με γυρισμενα κοντερ, με χιλια δυο προβληματα, μετατροπες, πανακριβες, η, γενικως δεν… βρισκεις. Ομως, το καλο πραγμα, υπαρχει παντα. 

Το αυτοκολλητο ειναι, φυσικα, εργοστασιακο για χαρη της Lightweight

Η Ε36 Μ3 που βλεπεις στη φωτογραφια, ειναι η μια απο τις μολις 60 Ε36 Μ3 Lightweight που πουληθηκαν στις ΗΠΑ. Ηταν η πιο σκληροπυρηνικη της εποχης, εστιασμενη για οδηγηση στην πιστα και ελαφρωμενη κατα 100 κιλα, σε σχεση με τις \”απλες\” Μ3. Αυτο, ειχε επιτευχθει με χρηση ανθρακονηματων, αφαιρεση της ηχομονωσης, του στερεοφωνικου, της ηλιοροφης και ελαφρυτερες πορτες (αλουμινενιες) και ζαντες. Εκτος αυτων, ειχε ενα δικο της bodykit, κοντυτερες σχεσεις στο πενταρι κιβωτιο της και εναν κινητηρα \”ξεχωριστο απο τους αλλους\” (ο κλασικος 3λιτρος εν σειρα εξακυλινδρος, διαλεγμενος απο το εργοστασιο). Φοβερο μηχανημα, θα πεις. 

Εννοειται οτι το χρωμα της συγκεκριμενης Μ ειναι εργοστασιακο

Η συγκεκριμενη ///Μ, εμεινε στα χερια ενος συλλεκτη για 22 χρονια, στα οποια εκανε μολις 161 χιλιομετρα (100 μιλια, οπως βλεπεις στο κοντερ). Φυσικα, την κρατησε αθικτη, κυριολεκτικα σαν καινουρια, μεχρι σημερα που πωλειται. 


Η δημοπρασια της euro spec αυτης BMW M3 απο τον Bringatrailer ληγει την Παρασκευη και μεχρι στιγμης, η υψηλοτερη προσφορα φτανει τις 132.000 δολαρια. Φυσικα, εχει ολα τα χαρτια της αυθεντικοτητας της, μεχρι και αυτα της FedEx για το ταξιδι απο την Ευρωπη μεχρι τον Αμερικανο dealer που την πουλησε. Που ξερεις; Μπορει και να γυρισει η μοιρα της και να επιστρεψει στην Ευρωπη, σε αυτη τη γωνια της, αν βρεθει καποιος Ελληνας συλλεκτης που θα του \”γυαλισει\”… 


Μπορεις να απολαυσεις εκατονταδες φωτογραφιες της και να συμμετεχεις στη δημοπρασια, ακολουθωντας αυτο το link


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!