Διαγωνισμός με έπαθλο μια Mercedes Benz G-Class

Φετος, ο Αγιος Βασιλης μπορει να σου κανει επιτελους τη χαρη και να σου φερει αυτο που, πριν ενηλικιωθεις ακομα, του ζηταγες: Ενα αυτοκινητο! Και, ακομα καλυτερο, ενα (πολυ) καλο αυτοκινητο. Μια Mercedes Benz G-Class! Πως;


Βρηκαμε αυτη τη σελιδα στο Facebook , η οποια λεει πως στις 20 Δεκεμβριου κληρωνει δυο G-Class. Μια μαυρη και μια ασημι. Ο διαγωνισμος ειναι ακομα ανοιχτος και, ως μοναδικους ορους εχει να κανεις like στη σελιδα και στο post και να σχολιασεις σε ποιο απο τα δυο χρωματα το προτιμας. 

Στο μοναδικο post της σελιδας, βλεπουμε μια μαυρη G-Class με εναν κοκκινο φιογκο να περιμενει τον τυχερο ιδιοκτητη της. Μην τη χαλβαδιαζεις. Αυτη θα την κερδισω εγω. Για εσενα, μενει μονο αυτη του ασημι χρωματος. 

Δεν ξερεις αν ο διαγωνισμος ειναι αληθινος και, αν ειναι, αν θα την κερδισεις. Αλλα ποτε δεν ξερεις

Πιθανοτατα, μιας και πουθενα δεν βλεπουμε τιποτα official, η ορους και προυποθεσεις, προκειται για μια ακομα σελιδα like farming. Για εναν ψευτικο διαγωνισμο, με σκοπο να προσελκυσει likes σε μια σελιδα, η οποια θα πουληθει σε διαφημιστες. Γι\’ αυτο και ονειρεψου απλα και, καλυτερα να αποφυγεις να συμμετασχεις στον διαγωνισμο, η \”διαγωνισμο\”. Καλυτερα να αποφυγεις να κανεις like και να σχολιασεις στη σελιδα τους. Ισως ο Αϊ Βασιλης σε θυμηθει ετσι κι αλλιως.

Κι εγω; Εγω γιατι πατησα like; Επειδη εγω ειμαι αϊντε θυμα, αιντε ψωνιο…



Προς το παρον, μην ξεχασεις να κανεις like στη δικη μας σελιδα στο Facebook. Γιατι; Γιατι ετσι…

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!