Η Hyundai Motorsport έφτιαξε το πρώτο i20 R5 για ιδιώτες και έτρεξε στο Ypres Rally

Η Hyundai Motorsport συμμετειχε με το i20 Νεας Γενιας R5 στο Βελγιο, σε αγωνα πεντε ημερων με μεταβαλλομενες καιρικες συνθηκες
Το τμημα Customer Racing ολοκληρωσε πανω απο 400 χιλιομετρα δοκιμων, στα μισα εκ των οποιων τερματισε ως VIP Car στις απαιτητικες διαδρομες του Ypres Rally
Η ομαδα συντεντρωσε υψηλα επιπεδα ενδιαφεροντος απο το κοινο της εκδηλωσης, η οποια σηματοδοτησε την πρωτη δημοσια εμφανιση του αυτοκινητου

Το New Generation i20 R5 της Hyundai Motor ολοκληρωσε χωρις προβληματα το Ypres Rally (22 εως 25 Ιουνιου) στο Βελγιο, που σηματοδοτει την πρωτη δημοσια εμφανιση του νεου αυτοκινητου.

Το τμημα Customer Racing εκμεταλλευτηκε τις πεντε ημερες του αγωνα στο δυτικο Βελγιο, τερματιζοντας με το New Generation i20 R5 (ως VIP αυτοκινητου για το Ραλι), τον πεμπτο γυρο του φετινου Ευρωπαϊκου Πρωταθληματος Ραλλυ (ERC). Ο χρονος στις διαδρομες επετρεψε στην ομαδα να συνεχισει την αναπτυξη του αυτοκινητου με γυρους υψηλης ταχυτητας σε στενους δρομους χαρακτηριστικο της διασημης εκδηλωσης.

Η ομαδα εφτασε στο Ypres Rally μετα απο δυο ημερες δοκιμων στην περιοχη Flanders. Η συγκεντρωση των μεσων μαζικης ενημερωσης, εδωσε στο Τμημα Customer Racing την ευκαιρια να ενημερωσει τον Τυπο για το New Generation i20 R5. Οι δημοσιογραφοι ειχαν τη δυνατοτητα να αξιολογησουν το αυτοκινητο απο το καθισμα του συνοδηγου μαζι με τον Kevin Abbring σε μια συντομη διαδρομη.


Το New Generation i20 R5 εκανε αισθητη την παρουσια του τοσο στις διαδρομες οσο και στο Service Park. Το αυτοκινητο  συγκεντρωσε αμεσως το ενδιαφερον των  οπαδων, των ΜΜΕ και των δυνητικων πελατων, οι οποιοι επικεντρωθηκαν στις επιδοσεις του αυτοκινητου.

Σε μεταβαλλομενες συνθηκες στις πεντε μερες, το New Generation i20 R5 της Hyundai ολοκληρωσε πανω απο 400 χιλιομετρα, τα μισα εκ των οποιων σε υψηλη καταταξη. O αγωνας συνεχισε να ευρυνει το φασμα των αξιολογησεων οπου το τμημα Customer Racing της Hyundai εχει δοκιμασει, στους γρηγορους, στενους δρομους και στις κλειστες στροφες απο τις μοναδικες διαδρομες του Ypres Rally, θετοντας νεες απαιτησεις για τα χαρακτηριστικα μεταδοσης και χειρισμου ενος αυτοκινητου.

Ο ενθουσιασμος για τις επιδοσεις του New Generation i20 R5 ηταν προφανης. Ωστοσο, η ομαδα παρεμεινε εστιασμενη στο εργο της, αναπτυσσοντας το πρωτο αυτοκινητο της Hyundai Motorsport σχεδιασμενο για τους ιδιωτες πελατες της.


Ο κ. Andrea Adamo, Customer Racing Manager, δηλωσε: «Το New Generation i20 R5 ειναι ενα πολυ σημαντικο εργο για τη Hyundai Motorsport γι \’αυτο ηταν εντυπωσιακο το ενδιαφερον που ειδαμε για το αυτοκινητο στο Ypres Rally. Αισθανθηκαμε τον ενθουσιασμο του κοινου για το αυτοκινητο μας και ηταν πραγματικα πολυ ενθαρρυντικο. Φυσικα, ομως, η εμφανιση μας στις διαδρομες υπεδειξε τη συνεχιση της αναπτυξης του αυτοκινητου. Η εκδηλωση αυτη αποτελει παντα εναν συναρπαστικο αγωνα, και φετος σιγουρα δεν μας απογοητευσε. Ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι με τις επιδοσεις του αυτοκινητου σε σχεση με τα ταχυτερα πληρωματα του αγωνα. Το γεγονος οτι το αυτοκινητο μας ολοκληρωσε τον αγωνα χωρις προβληματα και με ανταγωνιστικους χρονους ειναι μια αποδειξη για την ποιοτητα του αυτοκινητου. Τα αποτελεσματα του αγωνα, σε συνδυασμο με τις παρατηρησεις του Kevin, θα μας επιτρεψουν να εστιασουμε καλυτερα την αναπτυξη μας, εχοντας ως στοχο να εκμεταλλευτουμε το μεγαλυτερο μερος του υπολοιπου χρονου που εχουμε μπροστα μας πριν οι πελατες μας παραλαβουν το New Generation i20 R5.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=AFtoiP3Z5c8]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!