Η Hyundai λέει πως τα i10, i20, i30 είναι τα καλύτερα στις κατηγορίες τους

Περηφανη για τα μοντελα της που αποτελουν τον βασικο πυλωνα των πωλησεων της στην Ευρωπη, τα i10, i20, i30 (επανω φωτο) τα οποια αντιπροσωπευουν το 50% των πωλησεων της στη Γηραια Ηπειρο, η Hyundai απλα παραπεμπει στις συγκριτικες δοκιμες των μεγαλυτερων περιοδικων της ΕΕ για να αποδειξει την ανωτεροτητα τους.

Η κορεατικη μαρκα αναφερει οτι τα i10, i20 και i30 κατεκτησαν την πρωτη θεση στις τελευταιες συγκριτικες δοκιμες που πραγματοποιησαν πολλα ευρωπαϊκα περιοδικα αυτοκινητου. Τα οχηματα ξεπερασαν τους ανταγωνιστες τους σε κατηγοριες οπως η συνδεσιμοτητα, η οδηγικη ανεση και τα δυναμικα οδηγικα χαρακτηριστικα καθως και η εσωτερικη σχεδιαση και ανεση, για να κατακτησουν την κορυφη στη συνολικη βαθμολογια. Η 5ετης εργοστασιακη εγγυηση απεριοριστων χιλιομετρων της Hyundai αξιολογειται επισης θετικα απο τα περιοδικα.
Το Hyundai i10

\”Τα μοντελα i10, i20 και i30 ειναι τα καλυτερα μοντελα της Hyundai Motor στην Ευρωπη. Οι τελευταιες συγκριτικες δοκιμες επιβεβαιωνουν την εμπιστοσυνη που εχουμε στην οικογενεια – i\” λεει επ\’ αυτου ο Chief Operating Officer της Hyundai Motor Europe, Thomas A. Schmid, . \”Ολα αυτα τα μοντελα εχουν σχεδιαστει, αναπτυχθει, δοκιμαστει και κατασκευαστει στην Ευρωπη για να καλυψουν τις αναγκες και τις προσδοκιες των ευρωπαιων πελατων. Διαθετουν ενα εξαιρετικο συνολικο πακετο και αντιπροσωπευουν την εξαιρετικη ποιοτητα, την προσιτη τεχνολογια και εναν ελκυστικο σχεδιασμο, που συνεχιζουν να προσελκυουν νεους πελατες στη Hyundai\”.

Το Hyundai i10 δοκιμαστηκε απεναντι στους ανταγωνιστες του απο το γαλλικο περιοδικο αυτοκινητου Auto Plus (τευχος 1494, Απριλιος 2017), απο το βρετανικο περιοδικο What Car; (online, Μαρτιος 2017), καθως και απο το γερμανικο περιοδικο αυτοκινητου Auto Bild (τευχος 5/2017).

To Hyundai i20

Συμφωνα με τα αποτελεσματα των δοκιμων, το i10 εντυπωσιαζει με τους μεγαλους χωρους του, ειδικα μιλωντας για το χωρο κεφαλης και ποδιων στο πισω καθισμα καθως και με τις εξαιρετικες οδηγικες του επιδοσεις, ιδιαιτερα σε αστικες περιοχες. Ως \”το πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο πολης που ειδαμε ποτε\” (What Car?), Το i10 εντυπωσιασε επισης τους δοκιμαστες με το φιλικο προς το χρηστη συστημα ψυχαγωγιας και τα χαρακτηριστικα συνδεσιμοτητας. Το What Car σχολιαζει : \”Η οδηγικη σταθεροτητα, το πιο ευρυχωρο εσωτερικο και ο πιο γενναιοδωρος καταλογος βασικου εξοπλισμου, καθιστουν το i10 μια συναρπαστικη επιλογη.

Προσθετοντας το εξαιρετικο νεο συστημα ψυχαγωγιας στη συνολικη εικονα, δεν βλεπουμε το i10 να εγκαταλειπει το στεμμα του συντομα.\”

Το γερμανικο περιοδικο αυτοκινητου Auto Zeitung πραγματοποιησε δυο συγκριτικες δοκιμες του Hyundai i20 (τευχος 7/2017 και 11/2017). Κερδιζοντας τους Γαλλους, Γερμανους και Ιαπωνες ανταγωνιστες του, το Hyundai i20 βρεθηκε στην κορυφη και στις δυο συγκριτικες δοκιμες. Παρομοιως με τη συγκριτικη δοκιμη του i10, το i20 σημειωσε υψηλες βαθμολογιες προσφεροντας ενα ευρυχωρο εσωτερικο με αρκετο χωρο για αποσκευες της ταξεως των 326 λιτρων. Το αυτοκινητο επισης διακριθηκε για τα ανετα καθισματα του, καθιστωντας ευχαριστες τις μεγαλες διαδρομες, επιτρεποντας μια χαλαρη θεση καθισματων χαρη στις πολλαπλες επιλογες ρυθμισης για τα καθισματα και το τιμονι. Οι δοκιμαστες τονισαν επισης το εξαιρετικο συστημα πεδησης του αυτοκινητου, το οποιο μπορει να σταματησει το οχημα στα 35,6 μετρα στα 100 χλμ / ωρα καθως και την εντυπωσιακη ποιοτητα, λειτουργικοτητα και δεξιοτεχνια του i20.

Ως \”Εξαιρετικο ολοκληρωμενο προϊον\” (Auto Zeitung), το i20 κατεκτησε την κορυφη και στις δυο συγκριτικες δοκιμες.

Σε συγκριτικες δοκιμες που πραγματοποιησαν τα γερμανικα περιοδικα αυτοκινητου τα Auto Zeitung (τευχος 5/2017), Auto Bild (τευχος 6/2017), Auto Strassenverkehr (τευχος 11/2017), το Ισπανικο Auto Bild (τευχος 531) καθως και το Autopista (Εκδοση Απριλιος 2017) το Hyundai i30 κατεκτησε την πρωτη θεση εναντι των ανταγωνιστων του απο τη Γερμανια, τη Γαλλια η την Ισπανια. Το αυτοκινητο εντυπωσιασε τους δοκιμαστες με την οδηγικη του ευελιξια, τα ποικιλα υποστηρικτικα συστηματα, το γενναιοδωρο πακετο ενεργητικης ασφαλειας και τα υπερσυγχρονα χαρακτηριστικα συνδεσιμοτητας. Το i30 κερδισε επισης στα σημεια για την μοντερνα, υψηλης ποιοτητας εσωτερικη του σχεδιαση και το εργονομικο cockpit του, καθως και τα αριστα χαρακτηριστικα value-for-money. To Auto Bild κατεληξε στο συμπερασμα οτι το i30 ειναι ενα \”συνολικα ειλικρινες, κομψο και πρακτικο αυτοκινητο\”.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!