Η Nissan παίζει streetfootball για καλό σκοπό

Η Nissan συνεργαζεται με το Ιδρυμα για τα Παιδια της UEFA και τοstreetfootballworld,  συνεισφεροντας στην απασχοληση της νεαςγενιας σε Γαλλια και  Ηνωμενο Βασιλειο.

Η ιαπωνικη μαρκα ενωνει τις δυναμεις της με το  Ιδρυμα για τα Παιδια της UEFA και το streetfootballworld, για να στηριξει τις μη κερδοσκοπικες οργανωσεις της  Sport dans la Ville στη Γαλλια και  της Street League στο Ηνωμενο Βασιλειο.

Με σαφη προσανατολισμο στη  δημιουργια ενος \”καθαροτερου, ασφαλεστερου, πιο δικαιου\” κοσμου, η Nissan ασχολειται ενεργα με το θεμα των περιπου 7 εκατομμυριων νεων ηλικιας 15-24 ετων στην Ευρωπη που δεν εχουν ενταχθει σε προγραμματα εκπαιδευσης, απασχολησης και καταρτισης (NEETs).

Ξεκινωντας στις αρχες Φεβρουαριου,  οι διετεις συνεργασιες της Nissan στη Γαλλια και το Ηνωμενο Βασιλειο ευθυγραμμιζονται με τις δραστηριοτητες του Ιδρυματος Nissan Skills στο Ηνωμενο Βασιλειο, οι οποιες επιδιωκουν να ενθαρρυνουν την επομενη γενια ταλεντων στον τομεα του σχεδιασμου, της μηχανικης και της μεταποιησης.
Ο Stuart Jackson, Αντιπροεδρος  Brand & Communications της Nissan Europe, δηλωσε: \”Στη Nissan πιστευουμε στη δημιουργια μιας καθαροτερης, ασφαλεστερης και πιο δικαιης κοινωνιας, μεσω της δυναμης των ανθρωπων και των προϊοντων μας. Ως επισημος εταιρος του UEFA Champions League, τωρα προσπαθουμε να αξιοποιησουμε τη δυναμη του ποδοσφαιρου για να δημιουργησουμε μια πιο δικαιη κοινωνια και να φωτισουμε το μελλον των νεων σε ολη την Ευρωπη \”.
Το οραματης Οργανωσης Street League του Ηνωμενου Βασιλειου ειναι να σταματησει η ανεργια των νεων. Η Nissan θα υποστηριξει προγραμματα \”Ακαδημιας\” στις περιοχες του Λονδινου και του Valley Tees, οπου  συνεργαζονται με 20 νεους καθε φορα, σε διαστημα 10 εβδομαδων. Μονο το 2017, η Street League  προωθησε 1.731 νεους σε απασχοληση, εκπαιδευση η καταρτιση.
Η Sport dans la Ville ειναι η κορυφαια μη κερδοσκοπικη ενωση της Γαλλιας, που απασχολει αγορια και κοριτσια με μειονεκτηματα, ηλικιας 6-25 ετων, προσφεροντας εκπαιδευση σε θεματα αθλητισμου και επαγγελματικης  καταρτισης. Μεσω του προγραμματος \”Job dans la Ville\”, ο οργανισμος παρεχει ατομικη στηριξη σταδιοδρομιας, καθοδηγηση, εργασιακη εμπειρια και εργαστηρια δημιουργιας δεξιοτητων. Το 2017, συνολικα 1.054 νεοι συμμετειχαν στο προγραμμα Job dans la Ville σε ολη τη Γαλλια, με το 73% των συμμετεχοντων να εχουν καταφερει να αποκτησουν στη συνεχεια θεση εργασιας,  η θεση σε ενα εκπαιδευτικο προγραμμα.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!