Η Opel ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως το Νοέμβριο

Με το λανσαρισμα 29 νεων μοντελων στην αγορα μεχρι και το 2020 και με πανω απο 65.000 παραγγελιες για τη νεα γενια Astra σιγουρα θα εκτοξευθει το  μεριδιο αγορας για την Opel.

Η ανοδικη ταση της  Opel συνεχιζεται: Η Γερμανικη αυτοκινητοβιομηχανια κατεγραψε  σημαντικη αυξηση στην Ευρωπη τον περασμενο μηνα και ξεπερασε το ενα εκατομμυριο πωλησεις. Με τετοια δεδομενα, η συνολικη εικονα πωλησεων και μεριδιου αγορας της Opel και της Βρετανικης αδελφικης μαρκας Vauxhall το 2015 αναμενεται βελτιωμενη για τριτη συνεχη χρονια.

Στο διαστημα Ιανουαριου – Νοεμβριου 2015, οι ταξινομησεις καινουργιων αυτοκινητων Opel/Vauxhall στην Ευρωπη αυξηθηκαν πανω απο 38.000 μοναδες, ξεπερνωντας το ενα εκατομμυριο οχηματα συμφωνα με προκαταρτικες τιμες. Μονο το Νοεμβριο, η Opel κατεγραψε αυξηση πωλησεων περιπου 9.800 μοναδων. Το μεριδιο αγορας αυξηθηκε πανω απο 0,5 ποσοστιαιες μοναδες στο 5,89%. Το διαστημα Ιανουαριου – Νοεμβριου, το μεριδιο αγορας βελτιωθηκε στο 5,81%.

Η Opel καταφερε να αυξησει τις πωλησεις της σε περισσοτερες απο 19 Ευρωπαϊκες αγορες μεταξυ των οποιων η Γερμανια, Βρετανια, Ιταλια, Ισπανια, Γαλλια, Πολωνια και Δανια κατα τη διαρκεια της χρονιας.  Στην Ελλαδα, παραμενει σταθερα στη 2η θεση της καταταξης των ταξινομησεων επιβατικων αυτοκινητων προς ιδιωτες, με μεριδιο αγορας 9,1%, ενω παραλληλα λανσαρει το νεο Astra σκοπευοντας να παραμεινει στην 1η θεση της κατηγοριας, την οποια ηδη κατεχει με το απερχομενο μοντελο.

Το νεο Opel Astra ηταν απο τους στυλοβατες της επιτυχιας αν και λανσαριστηκε στις περισσοτερες Ευρωπαϊκες αγορες μολις το Νοεμβριο. Μεχρι σημερα, πανω απο 65.000 παραγγελιες εχουν γινει για το καλυτερο Opel ολων των εποχων.

Η αναπτυξη του τομεα Ελαφρων Επαγγελματικων Οχηματων (LCV) ειναι επισης ακρως ικανοποιητικη. Απο τον Ιανουαριο μεχρι το Νοεμβριο, ο κλαδος LCV της Opel αυξηθηκε πανω απο 25% συγκριτικα με περσι, ενω η ανοδος της Ευρωπαϊκης αγορας δεν ξεπερασε το 10%.

«Ειμαστε στο σωστο δρομο και η προϊοντικη μας επελαση αποδιδει καρπους. Μοντελα οπως το Mokka και το ADAM ειναι απο τα ατου μας», δηλωσε ο Peter Christian Küspert, Αντιπροεδρος Πωλησεων & Aftersales του Opel Group. «Του χρονου θα λανσαρουμε το Astra Sports Tourer και μερικα ακομα νεα προϊοντα.»

Η Opel θα συνεχισει συστηματικα την μεγαλυτερη προϊοντικη επελαση στην ιστορια της εταιριας. Απο το 2016 εως το 2020, η εταιρια προγραμματιζει το λανσαρισμα 29 νεων μοντελων στην αγορα.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!