Η Volvo κάνει… delivery στο πόρτ μπαγκάζ σου




Ολα τα ειχαμε δει, αλλα αυτο δεν το περιμεναμε. Κι ομως. Η Volvo το… τερματισε, αφου τωρα παρουσιαζει τεχνολογια για delivery προϊοντων στο… πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου σου. Το πως θα γινεται αυτο, θα το διαβασεις παρακατω.
 

Η Volvo Cars εχει δικιο να περηφανευεται οτι δειχνει το μελλον σε τεχνολογιες που σχετιζονται με το αυτοκινητο και τον ανθρωπο, με μια εντελως νεα, πρωτοποριακη υπηρεσια! Λανσαρει την πρωτη παγκοσμιως τεχνολογια παραδοσης αγαθων στο αυτοκινητο!

 Μεσω της υπηρεσιας, χριστουγεννιατικα παιχνιδια, δωρα, τροφιμα, ποτα και αλλα αγαθα θα παραδιδονται απευθειας στα αυτοκινητα των κατοχων Volvo. Συνεργατες της σουηδικης μαρκας, η PostNord, η μεγαλυτερη εταιρεια διανομων και επικοινωνιας στη Σκανδιναβια, η Lekmer.com, ηγετικη σκανδιναβικη δυναμη στο διαδικτυακο εμποριο παιχνιδιων και βρεφικων ειδων και η Mat.se, σουηδικη εταιρεια που δραστηριοποιειται στο online λιανικο εμποριο ειδων καθημερινης χρησης. 

Η απευθειας (in-car) παραδοση στο αυτοκινητο ξαναφερνει τη χαρα των Χριστουγεννων, εξαφανιζοντας μερικες απο τις πιο αχαρες πλευρες των εποχικων αγορων, οπως η απελπισμενη αναζητηση θεσης σταθμευσης σε ενα πολυσυχναστο αστικο κεντρο, τα αγχωμενα καταναλωτικα πληθη και η απογοητευση απο αδυναμια ευρεσης του επιθυμητου προϊοντος η και αναμενομενες παραδοσεις που δεν εγιναν εγκαιρα η και …ποτε.

Η υπηρεσια ειναι πανευκολη στη χρηση της. Οι ιδιοκτητες των Volvo, αφου αγορασουν δωρα, ποτα, τροφιμα, ποτα η ο,τι αλλο επιθυμουν μεσω διαδικτυου, απλως επιλεγουν την απευθειας παραδοση κατα τη διαδικασια του ηλεκτρονικου «checkout». Η απευθειας παραδοση στο αυτοκινητο λειτουργει με τη χρηση ενος ψηφιακου κλειδιου, το οποιο αποστελλεται στο διανομεα και μεσω του οποιου παρεχεται απαξ η προσβαση στο πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινητου. Οταν τα αγαθα παραδοθουν στο οχημα, ο κατοχος του λαμβανει μια ειδοποιηση οτι τα ψωνια του εχουν παραδοθει και ειναι τακτοποιημενα στο αυτοκινητο.

«Τα Χριστουγεννα ειναι χαρα αλλα, ας ειμαστε ειλικρινεις, ειναι επισης μια πολυ “φορτωμενη” περιοδος για τις περισσοτερες οικογενειες. Η συγκεκριμενη υπηρεσια απλοποιει και διευκολυνει τις αγορες», δηλωσε ο Μπγιορν Ανβαλ (Björn Annwall), Ανωτερος Αντιπροεδρος Πωλησεων, Μαρκετινγκ κι Εξυπηρετησης Πελατων της Volvo Cars. «Η απευθειας παραδοση της Volvo στο αυτοκινητο ειναι μια ατρανταχτη αποδειξη οτι οι τεχνολογιες δικτυωσης αυτοκινητου μπορει να χρησιμοποιηθουν για να εξοικονομησουν χρονο στους ανθρωπους και να κανουν τις ζωες τους πιο ευκολες».

Η απευθειας παραδοση της Volvo στο αυτοκινητο ειναι προς το παρον διαθεσιμη στους πελατες της Volvo στην εδρα της εταιρειας, στην πολη του Γκετεμποργκ, συντομα ομως θα επεκταθει και στην υπολοιπη  Σουηδια, αλλα και σε αλλες χωρες. Επιπλεον, καθως η Volvo θα συναπτει συνεργασιες και με αλλες εταιρειες, η γκαμα των διαθεσιμων αγαθων προκειται να διευρυνθει.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TSyWxV4nf9I]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!