Η Volvo χορηγός του Delphi Economic Forum 2017


Στο πλαισιο της ενεργης υποστηριξης εκδηλωσεων υψηλου κυρους με διεθνη απηχηση, η Volvo ειναι και εφετος χορηγος του Οικονομικου Forum των Δελφων (Delphi Economic Forum), που διοργανωνεται στους Δελφους, το τετραημερο 2-5 Μαρτιου. Σκοπος του Forum, το οποιο περυσι, στην πρωτη του χρονια σημειωσε εξαιρετικη επιτυχια, ειναι να συγκεντρωσει κατω απο μια «κοινη στεγη» εξεχουσες προσωπικοτητες της διανοησης, της πολιτικης αλλα και του επιχειρηματικου κοσμου. Η επιλογη του χωρου καθε αλλο παρα τυχαια μπορει να χαρακτηριστει, καθως προκειται για τον ιδιο γεωγραφικα χωρο που πριν απο 27 περιπου αιωνες συγκληθηκε η Δελφικη Αμφικτιονια. 

Την εναρξη των εργασιων του Forum θα κηρυξει ο Προεδρος της Ελληνικης Δημοκρατιας Προκοπης Παυλοπουλος ενω αναμενεται να συμμετασχουν εξεχουσες προσωπικοτητες απο το διεθνη και εγχωριο πολιτικο, οικονομικο, ακαδημαϊκο και επιχειρηματικο χωρο. Στο εφετινο Delphi Economic Forum περισσοτεροι απο 100 διακεκριμενοι ομιλητες σε δεκαδες διαφορετικες θεματικες ενοτητες αναμενεται να καταθεσουν τις ανησυχιες αλλα και τις δημιουργικες τους προτασεις για το παρον και το μελλον της ηπειρου μας.


Αναμεσα σε αλλες, με ιδιαιτερο ενδιαφερον αναμενεται η ομιλια της Πρυτανεως του Πανεπιστημιου της Σορβοννης, κ. Ελενης Γλυκατζη-Αρβελερ, η οποια παντα επιτυγχανει οχι μονο να τονιζει με επιχειρηματα τον ευρωπαϊκο χαρακτηρα της Ελλαδας αλλα και να καταδεικνυει με ιστορικα στοιχεια την αρρηκτη συνεχεια αυτου του χαρακτηρα στο περασμα των αιωνων.


Για τις αναγκες του Delphi Economic Forum η Volvo Car Hellas θα διαθεσει ενα στολο απο μοντελα της Σειρας 90, ητοι Volvo XC90, S90 και V90. Πολλοι απο τους υψηλους προσκεκλημενους και διακεκριμενους ομιλητες του Delphi Economic Forum θα εχουν την ευκαιρια να μετακινηθουν προς και απο τους Δελφους με ασφαλεια και ανεση, βιωνοντας την ξεχωριστη εμπειρια της κορυφαιας πολυτελειας που προσφερει τα νεα μοντελα της Volvo.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!