Κορυφαίο ελαστικό σε βρεγμένο οδόστρωμα το YOKOHAMA ADVAN Sport V105

Στο συγκριτικο τεστ ελαστικων υπερ-υψηλων επιδοσεων σε βρεγμενο οδοστρωμα, που πραγματοποιησε το εγκριτο περιοδικο EVO στην Μ. Βρετανια, το Sport V105 της ΥΟΚΟΗΑΜΑ, κατεδειξε για αλλη μια φορα τα διαπιστευτηρια του ως προς την αποδοση και την κορυφαια ποιοτητα του, αποσπωντας μια καθολικη νικη!

Η δοκιμη του EVO διεξηχθη σε πιστα του Texas πιστοποιημενη απο  γερμανικο κατασκευαστη ελαστικων, ενω ως αυτοκινητο δοκιμων χρησιμοποιηθηκε ενα Ford Focus ST 247bhp. Για πρωτη φορα, το περιοδικο EVO αποφασισε να επιλεξει ενα ελαστικο 19 ιντσων για τη συγκεκριμενη δοκιμη και με διαστασεις 235 / 35R19.

Η συνολικη αξιολογηση, η οποια περιελαμβανε εννεα κορυφαιες μαρκες ελαστικων σε μια σειρα απο 11 εξαντλητικες δοκιμες, κατεταξε τη σειρα των  ελαστικων της  ΥΟΚΟΗΑΜΑ στη δευτερη θεση ως προς την συνολικη βαθμολογια, επαινωντας ιδιαιτερα τις επιδοσεις τους στο βρεγμενο οδοστρωμα, αλλα και σημειωνοντας οτι καταφεραν “ισχυρες επιδοσεις σε ολους τους τομεις”.


Αξιζει να σημειωθει οτι τα ελαστικα ΥΟΚΟΗΑΜΑ, τοποθετουνται  ως εργοστασιακος εξοπλισμος σε εναν διαρκως αυξανομενο αριθμο οχηματων κορυφαιων κατασκευαστων, συμπεριλαμβανομενων των Porsche, Mercedes-Benz και Audi.

Σχεδιασμενη με το απολυτο κριτηριο της υψηλης αποδοσης, η πλουσια γκαμα των ελαστικων της ΥΟΚΟΗΑΜΑ εχει σχεδιαστει και κατασκευαστει για να ανταποκρινεται πληρως στις απαιτησεις του οδηγου αλλα και του αυτοκινητου. Η ακριβης αποκριση στις στροφες, η ασφαλεια, η τελεια προσφυση και η πραγματικη αισθηση του δρομου που προσφερουν στον οδηγο, ειναι μερικα μονο απο τα χαρακτηριστικα της υψηλης τεχνολογιας των ελαστικων ΥΟΚΟΗΑΜΑ.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!