Λόγω προβλήματος στο ABS διαλύθηκε το Koenigsegg One:1

Ενα προβλημα στον σενσορα του ABS του αριστερου εμπροσθιου τροχου προκαλεσε το μπλοκαρισμα και την εξοδο του Koenigsegg One:1 τη Δευτερα, στο Nurburgring, την ωρα που προσπαθουσε να σπασει το ρεκορ της \”Πρασινης Κολασης\”.

Ο Σουηδος κατασκευαστης λεει πως ο σενσορας παρουσιασε δυσλειτουργια ακριβως πριν ο οδηγος \”πεσει\” στα φρενα. Και, παροτι ειχε αναψει το σχετικο λαμπακι στο καντραν, ο οδηγος, ο οποιος φοραγε κρανος, δεν το ειδε, ενω δεν παρατηρησε την αλλαγη στο φρεναρισμα καθως ηταν στο… κυνηγι του χρονου.

Ηδη, η  Koenigsegg, παροτι χαρακτηριζει \”ατυχια\” και \”εξαιρετικα σπανια\” τη βλαβη θα προχωρησει σε αλλαγη του software, κυριως σε ο,τι αφορα το συστημα εγκαιρης ειδοποιησης του οδηγου.

Στο μεταξυ, σιγα- σιγα ξαναρχιζει η επισκευη του ενος απο τα επτα υπαρχοντα One:1, που ειχε την εξοδο απο την πιστα. Η επισκευη αναμενεται να κρατησει περισσοτερους απο 6 μηνες, οποτε και θα επιστρεψει στην \”Πρασινη Κολαση\”, κυνηγωντας το ρεκορ της Porsche 918 Spyder κατα κυριο λογο και, γιατι οχι, το ρεκορ γυρου ολων των εποχων στο Ring.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!