Με 149 ευρώ το μήνα, παίρνεις το Micra IG-T 100PS

Αν σκεφτοσουν να αγορασεις το Micra με τον νεο, 1.000αρη κινητηρα των 100 ιππων, η Nissan σε… βοηθαει να το παρεις αποφαση. Με νεα προσφορα που \”τρεχει\” αυτες τις ημερες στις εκθεσεις της ιαπωνικης μαρκας στην Ελλαδα, μπορεις πλεον να το αποκτησεις με δοση 149 ευρω το μηνα!

Ριχνοντας μια ματια στο site της Nissan, η με μια επισκεψη σε καποια εκθεση του δικτυου της μαρκας, θα διαπιστωσεις οτι η προσφορα αφορα το Micra IG-T 100PS. Το Micra, διατιθεται σε τεσσερις εκδοσεις κινητηρων :   ατμοσφαιρικος  βενζινης  1.0 λιτρου με 71PS απο 12.690€,  turbo βενζινης 1.0 λιτρου  100PS και 117PS απο 14.290€ και 15.890€ αντιστοιχα, καθως  turbodiesel 1.5 λιτρων ισχυος 90PS, απο 15.190€.  Τα νεα υπερτροφοδοτουμενα κινητηρια συνολα βενζινης που ειναι διαθεσιμα στο Nissan MICRA, αντιπροσωπευουν οτι πιο φρεσκο σε τεχνολογια. Εχουν σχεδιαστει για να προσφερουν στους οδηγους  τον καλυτερο συνδυασμο επιδοσεων και αποδοσης, διατηρωντας το κοστος λειτουργιας του οχηματος στο ελαχιστο. Προκειται για ιδιαιτερα ελκυστικες  επιλογες αγορας, εναντι βασικων ανταγωνιστων στην κατηγορια B.

Σε ο,τι αφορα το συγκεκριμενο χιλιαρι μοτερ, ισχυος 100 PS, αυτο προσφερει ακομα καλυτερη αποκριση και επιταχυνση, ενω μπορει να συνδυαστει και με το αυτοματο κιβωτιο Xtronic. Το Xtronic διαθετει τεχνολογια D-step, η οποια προσφερει μια πιο “εκλεπτυσμενη” παροχη ισχυος και εμπειρια οδηγησης για τον οδηγο,  σε συγκριση με ενα συμβατικο CVT. Αυτο γινεται εμφανες, οταν πατηθει “επιθετικα” το πενταλ του γκαζιου. Επισης, η τεχνολογια D-step,  προσφερει ταχυτερα downshifts (κατεβασματα) και καλυτερη οικονομια καυσιμου. 

Το MICRA με το κιβωτιο Xtronic ειναι το τελειο αυτοκινητο για αστικα περιβαλλοντα με πυκνη κυκλοφορια, χαρη στις εξαιρετικες οδηγικες του ικανοτητες. Η ομαλη αλλαγη ταχυτητων, καθιστα την οδηγηση πολυ ευκολη και χαλαρωτικη και ειναι ενας πραγματικα πολυτιμος συνεργατης σε συνθηκες βεβαρυμμενης κυκλοφοριας.

Κατα τα λοιπα, ειτε προκειται για ευελικτη οδηγηση σε αστικο περιβαλλον, ειτε σε ανοικτο δρομο, το Nissan Micra ειναι ενα εξαιρετικο αυτοκινητο. Σχεδιασμενο ειδικα για τους ευρωπαϊκους δρομους, το Micra ειναι ενα ευελικτο, τεχνολογικα προηγμενο και συναρπαστικο αυτοκινητο που αποπνεει  αισθημα ασφαλειας, χαρη στην ανετη και προβλεψιμη οδηγικη συμπεριφορα του. Το MICRA ειναι  ο τελειος συνδυασμος για τον νεο ιδιοκτητη ενος αυτοκινητου της κατηγοριας B-hatchback.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!