Ο σκορπιός στις πιο όμορφες πίστες της Ευρώπης!


Απο τον Μαϊο, μεχρι και τον Οκτωβριο, τα Abarth Days 2018 εφεραν κοντα περισσοτερες απο 4.000 οπαδους του «σκορπιου». Απο την Αυστρια και τη Γαλλια, μεχρι την Μεγαλη Βρετανια, την Ισπανια και την Πορτογαλια, οι φιλοι της Abarth βρεθηκαν σε μερικες απο τις ομορφοτερες πιστες της Ευρωπης.

Συνολικα πραγματοποιηθηκαν περισσοτερα απο 3.000 test drives με τα μοντελα της νεας σειρας Abarth 595, με την εκδοση 595 Turismo να κερδιζει οσους αναζητουν την ανεση και τις επιδοσεις, ενω οι εκδοσεις Competizione και Pista με την εξατμιση Record Monza ενθουσιασαν τους οπαδους την απολυτης οδηγικης αισθησης.

Στα πλαισια των εκδηλωσεων αρκετοι τυχεροι ειχαν την ευκαιρια να συνοδηγησουν στο 124 rally, την αγωνιστικη εκδοση του Abarth 124 Spider το οποιο εξασφαλισε το Π.Π. R-GT κατακτωντας 40 νικες στην κατηγορια του. Με τη δημοτικοτητα της μαρκας να αυξανει συνεχως ηδη στην Ευρωπη, Μεση Ανατολη και Αφρικη (ΕΜΕΑ) ο αριθμος των clubs της Abarth εχει αυξηθει απο τα 39 στα 58. Παραλληλα η διαδικτυακη κοινοτητα \”The Scorpionship\” (scorpionship.abarth.com) αριθμει περισσοτερα απο 100.000 μελη.

Την επιτυχια των Abarth Days 2018 ερχεται να πλαισιωσει η σημαντικη αυξηση των πωλησεων (15% στην Ιταλια, 30% σε Γαλλια και Βρετανια και 40% στην Ισπανια), αλλα και η παρουσιαση της νεας σειρας Abarth 595 στα πλαισια του θρυλικου αγωνα Targa Florio.  

\”Η Abarth\”, λεει ο Επικεφαλης των Fiat & Abarth στην περιοχη ΕΜΕΑ, Luca Napolitano, \”εχει τις ριζες της στους αγωνες και τα συναισθηματα που αυτοι δημιουργουν σε ολους του φιλους του αυτοκινητου. Τα μελη της Abarth ξεπερνουν τις 100.000 και τα Abarth Days σχεδιαστηκαν εχοντας αυτους τους ανθρωπους στο μυαλο μας. Προκειται για μια εξαιρετικη ευκαιρια να βρεθουν μαζι ολοι αυτοι οι ανθρωποι που αγαπουν το «σκορπιο» και να ζησουν την εμπειρια Abarth, οπου η αδρεναλινη, το στιλ και οι επιδοσεις συνυπαρχουν ιδανικα. Παραλληλα, ειναι μια εξαιρετικη ευκαιρια και για εμας να γνωρισουμε τους πρεσβευτες της μαρκας μας στο ιδανικο περιβαλλον που δεν ειναι αλλο απο αυτο μιας πιστας\”.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!