Οδήγησε το νέο 3008 σήμερα και αύριο

Το νεο SUV PEUGEOT 3008 βρισκεται εδω και λιγες ημερες  σε ολο το Επισημο Δικτυο Διανομεων της PEUGEOT. Στο πλαισιο λανσαρισματος του πολυαναμενομενου  μοντελου και στο εορταστικο κλιμα των Χριστουγεννων, η εταιρεια ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. καλει ολους τους πελατες της αλλα και τους φιλους της γαλλικης μαρκας στις εγκαταστασεις της, το Σαββατο και την Κυριακη 17 και 18 Δεκεμβριου, για ενα  test drive του νεου 3008 που γνωριζει ηδη μεγαλη επιτυχια στην ελληνικη αγορα. 

Η νεα γενια του 3008 αποτελει το πιο ολοκληρωμενο μοντελο μαζικης παραγωγης της Peugeot, και ερχεται να ανατρεψει τα δεδομενα στην δημοφιλη κατηγορια των SUV η οποια γνωριζει ιδιαιτερα μεγαλη απηχηση σε ολες τις αγορες παγκοσμιως. Με την απαραμιλλα γοητευτικη του σχεδιαση, τον πλουσιο τεχνολογικο εξοπλισμο, την εσωτερικη διαταξη i-cockpit νεας γενιας και τους εξαιρετικα αποδοτικους και οικονομικους κινητηρες βενζινης και πετρελαιου, το 3008 ειναι το αστερι που στολιζει την εκθεση του επισημου διανομεα της Peugeot – ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. – στην Χαλκηδονα.  

Απο τις 10.00 εως τις 18.00 και τις δυο ημερες, οι επισκεπτες της ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. θα εχουν την δυνατοτητα να ανακαλυψουν αλλα και να οδηγησουν ολα τα μοντελα της πληρως ανανεωμενης γκαμας της Peugeot απο το σουπερ μινι πολης 108 εως την αγωνιστικη εκδοση 308 GTi by Peugeot Sport. Πρωταγωνιστης βεβαιως του open weekend, το νεο SUV PEUGEOT 3008 διαθεσιμο σε ολες τις εκδοσεις πετρελαιου και βενζινης.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!