Πόσο φωτογραφική μνήμη έχεις;


Αναμφισβητητα 60 δευτερολεπτα ειναι ενα αρκετα συντομο χρονικο διαστημα. Ομως για τον παγκοσμιου φημης καλλιτεχνη Stephen Wiltshire, το διαστημα αυτο ειναι αρκετο για να μελετησει την εκφραστικη σχεδιαση του νεου Nissan MICRA και να την αποτυπωσει με πρωτοποριακο τροπο.

 Ο Steven διαθετει ενα μοναδικο χαρισμα : εχει φωτογραφικη μνημη και ειναι γνωστος για τα μονοχρωμα σκιτσα του  που απεικονιζουν αστικο περιβαλλον. Τα σκιτσα του ειναι ιδιαιτερα λεπτομερη, και αυτο που τα κανει ακομα πιο συναρπαστικα ειναι οτι αποτυπωνει στο χαρτι τις οπτικες εικονες που εχει μετα απο μια βολτα με ελικοπτερο που διαρκει μονο λιγα λεπτα.

Οντας προθυμος να δοκιμασει νεους τροπους καλλιτεχνικης εκφρασης,  ο Steven απεδεχθη την προκληση της Nissan να σχεδιασει το νεο MICRA,  χρησιμοποιωντας το πρωτοποριακο Tilt Brush απο την Google.  Προκειται για μια  καινοτομο δημιουργικη εφαρμογη εικονικης  πραγματικοτητας  που επιτρεπει στους χρηστες της  να ζωγραφιζουν τρισδιαστατα,  χρησιμοποιωντας το οπτικο συστημα HTC Vive VR.


Οπως φαινεται και στο https://youtu.be/vcyNNTACRU0  το αποτελεσμα ειναι πραγματικα εντυπωσιακο, προβαλλοντας τις εκφραστικες και αθλητικες γραμμες του νεου hatchback. 

Το νεο MICRA θα φερει την επανασταση στις προσδοκιες των πελατων της κατηγοριας Β, εισαγοντας ενα μοναδικο μειγμα εντυπωσιακου σχεδιασμου, νεας  διαισθητικης τεχνολογιας με ισχυρο αισθημα αυτοπεποιθησης,  ευελιξιας και επιδοσεων, με  τολμηρες επιλογες χρωματων. Επιπλεον, η ευρυχωρια και τα προηγμενα χαρακτηριστικα που διαθετει, θα προσελκυσουν υποψηφιους αγοραστες που ειτε θετουν ψηλα τον πηχη στην κατηγορια B η προερχονται απο αυτοκινητα μεγαλυτερης κατηγοριας.


Το νεο Nissan MICRA  θα κατασκευαζεται στην Γαλλια και οι πωλησεις του θα ξεκινησουν στην Ελλαδα την ανοιξη του 2017.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vcyNNTACRU0]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!