Τι είναι το Volvo Persconal Service;

Κατι απο… pit stop στη Formula 1, κατι απο το σαλονι του σπιτιου σου και κατι απο μεθοδους μοντερνας βιομηχανιας βαζει η Volvo Cars Hellas στη νεα της υπηρεσια, η οποια μειωνει δραστικα τον χρονο του service, μειωνει το αγχος του πελατη καθως του οριζει προσωπικο μηχανικο, αλλα και τον αφηνει να περιμενει σε εναν ανετο χρονο, να ολοκληρωθουν οι εργασιες στο αυτοκινητο του.

Τη νεα αυτη προσεγγιση στη συντηρηση και την επισκευη των αυτοκινητων υιοθετει το εξουσιοδοτημενο συνεργειο της Σαρακακης Α.Ε.Β.Μ.Ε (Λ. Αθηνων 71, Αθηνα), το οποιο αφου περασε την σχετικη πιστοποιηση της Volvo Cars, ειναι το πρωτο συνεργειο Volvo στην Ελλαδα το οποιο προσφερει την υπηρεσια αυτη.

Η σουηδικη επιχειρηματικοτητα εχει παραδοση στην πρωτοπορια και την εφαρμογη πρωτοτυπων ιδεων. Εταιρειες οπως η IKEA, η Skype και η Spotify εχουν αλλαξει τους κανονες του παιχνιδιου στους τομεις που δραστηριοποιουνται. Τωρα ειναι η σειρα της Volvo Cars να επαναπροσδιορισει την εννοια του service, σε εναν τομεα οπου ο τροπος δουλειας εχει παραμεινει πρακτικα ο ιδιος σε σχεση με την δεκαετια του 1950.
Το νεο προτυπο της Volvo βασιζεται στις μεθοδους εργασιας Lean, οι οποιες χρησιμοποιουνται στις μοντερνες βιομηχανιες με στοχο την αυξηση της αποδοσης και τη μειωση των λαθων. Με το νεο τροπο εργασιας το συνεργειο μπορει να μειωσει στο μισο τον χρονο αναμονης των πελατων, αυξανοντας την ικανοποιηση τους.
Οπως και σε μια ομαδα της F1, ετσι και εδω, κατα τη διαρκεια του σερβις εργαζονται καθε φορα δυο τεχνιτες σε ενα αυτοκινητο, ως μια ομαδα, αντι για εναν τεχνιτη καθε φορα. Με τον τροπο αυτο η εργασια μπορει να γινει πιο αποδοτικα και χωρις λαθη απο την αρχη, καθως βασιζεται σε μια απολυτα προκαθορισμενη σειρα ενεργειων. Επιπροσθετα ο καθε πελατης εχει τον Προσωπικο Μηχανικο του, ο οποιος κατα την διαρκεια του σερβις ασχολειται αποκλειστικα με αυτον και το αυτοκινητο του. 
Απο την στιγμη που ο χρονος του service εχει μειωθει, οι πελατες Volvo της Σαρακακης Α.Ε.Β.Μ.Ε. δεν χρειαζεται να πηγαινοερχονται στο συνεργειο, μεχρι να ολοκληρωθουν οι εργασιες στο αυτοκινητο τους. Αντιθετα μπορουν να απολαυσουν τον καφε τους στην ειδικα διαμορφωμενη αιθουσα αναμονης, διαβαζοντας την εφημεριδα τους η σερφαροντας στο Internet μεσω του διαθεσιμου δωρεαν Wi-Fi. Η ακομα καλυτερα μπορουν να επισκεφθουν το χωρο της εκθεσης και να συζητησουν τις επιλογες για το επομενο τους Volvo.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!