Το facelift του Toyota GT86 θα έχει περισσότερα άλογα

Μπορει χρονο με τον χρονο το Toyota GT86 να ανανεωνεται, αλλα οι αλλαγες που εχουν γινει ειναι μικρες και εντοπιζονται κυριως στην αναρτηση και στον εξοπλισμο. Συμφωνα με τις τελευταιες πληροφοριες ομως, αυτο θα αλλαξει τον Απριλιο του 2016, οταν η Toyota παρουσιασει επιτελους το GT86 facelift.
Πηγες κοντα στην Toyota, αποκαλυψαν οτι οι αλλαγες θα ειναι κυριως εμφανισιακες και δευτερευοντως μηχανικες. Ανανεωμενο θα ειναι το εμπρος μερος με νεο καπο, φωτιστικα σωματα και προφυλακτηρα ενω οι πληροφοριες κανουν λογο για μεγαλυτερη κατω γριλια. Νεος θα ειναι και ο πισω προφυλακτηρας που θα ενσωματωνει και τον διαχυτη ενω οι αποληξεις της εξατμισης, θα μεταφερθουν προς τα ακρα για ακομα πιο sport look.
Κατω απο το καπο, ο διλιτρος, boxer κινητηρας της Subaru θα παραμεινει ατμοσφαιρικος αλλα οι μηχανικοι, εστιαζουν στη μειωση των τριβων και την βελτιωση της εισαγωγης για μια αυξηση στην ισχυ που δεν θα ξεπερνα το 5%. Δηλαδη, μιλαμε για 210 αλογα με αντιστοιχη ροπη.
Οι πληροφοριες για το BRZ facelift δεν ειναι πολλες μεχρι στιγμης. Το μονο που αφεθηκε να εννοηθει ειναι οτι ο διδυμος της Subaru θα αποστασιοποιηθει λιγο απο αυτον της Toyota. Οι ιδιες πηγες αναφερουν οτι για να εχουμε μια ιδεα, θα πρεπει να κοιταξουμε στο VIZIV concept του 2013. Ενδιαφεροντα πραγματα…

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!