Όταν ο Μαραθωνοδρόμος συνάντησε το C3 Aircross

Μπορει η Citroen να περνα τα μοντελα της απο… Μαραθωνιο δοκιμων για να διασφαλισει την ποιοτητα τους, ομως αυτη τη φορα, φροντισε να συνδεσει ενα απο αυτα, με τον πραγματικο Μαραθωνιο. Πως; Παρεχοντας ενα C3 Aircross στον Ελληνα πρωταθλητη μεγαλων αποστασεων, Χριστοφορο Μερουση, ο οποιος επελεξε αυτη τη φορα να μην τρεξει, οπως κανει καθημερινα στις εντατικες του προπονησεις, αλλα να καλυψει πολλα χιλιομετρα με το νεο μοντελο της αγαπημενης του μαρκας.

Ο Μερουσης, ο οποιος εχει… γραψει αμετρητα χιλιομετρα, εχοντας κατακτησει πλειαδα τιτλων σε δρομους στιβου χωρις εμποδια, οσο και σε ανωμαλους δρομους μεγαλων αποστασεων, με κορυφαιες στιγμες του τις 4 συνεχομενες νικες του στον Αυθεντικο Μαραθωνιο της Αθηνας, δοκιμασε το C3 Aircross στην ιδιαιτερη πατριδα του, τη Χιο.
Εκει, απολαυσε τις ομορφες διαδρομες του νησιου, μαζι με την ανεση και τις μοναδικες τεχνολογιες που προσφερει το μοντελο της Citroen. \”Η οδηγηση\”, λεει ο Χριστοφορος, \”ηταν απολαυστικη και ξεκουραστη με ολες τις συνθηκες, ειτε εντος, ειτε εκτος δρομου\”. Ο ιδιος δηλωσε οτι ενθουσιαστηκε με την ανεση του αυτοκινητου, αφου με το προγραμμα Citroen Advanced Comfort, καθε ταξιδι γινεται ευκολοτερο και ασφαλεστερο, χαρη στις τεχνολογιες που εξασφαλιζουν ηρεμια και ασφαλεια στο τιμονι.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!