Όταν ο παππούς συνάντησε τον… Godzilla

Για τον αληθινο petrolhead, η αγαπη για τα αυτοκινητα και η αναγκη για την αδρεναλινη δεν πεθαινουν ποτε. Ετσι, ακομα και… 150 χρονων να εισαι, η εμπειρια του να καθισεις στο καθισμα -εστω και του συνοδηγου- του Godzilla, του φοβερου και τρομερου Nissan GT-R, ειναι απο καταπληκτικη, ως συγκινητικη. Τι συμβαινει ομως οταν σου απαγορευουν να πιασεις στα χερια σου τα ιερα τερατα της αυτοκινησης, επειδη οι δυναμεις σου σε εγκατελειπουν; 

Για παραδειγμα, ο Κωδικας Οδικης Κυκλοφοριας της Βραζιλιας δεν καθοριζει το ανωτατο ηλικιακο οριο για να μπορει καποιος να οδηγει.  Ωστοσο  τα ατομα ανω των 65 ετων, θα πρεπει να περνουν επιτυχως καποια συγκεκριμενα τεστ αντοχης καθε τρια χρονια, προκειμενου να μπορουν να ανανεωσουν η να λαβουν αδεια οδηγησης. 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=yyQ8iyaD5cA&w=320&h=266]


Ως “φορο τιμης” σε αυτη την κατηγορια οδηγων, η Nissan στην Βραζιλια παρουσιαζει ενα συναισθηματικα “φορτισμενο” video με τιτλο “The Great Farewell”, (Ο Μεγαλος Αποχαιρετισμος). Σε αυτην την ιδιαιτερη καμπανια,  οι ηλικιωμενοι στη Βραζιλια καθονται πισω απο το τιμονι ενος Nissan GT-R, απολαμβανοντας μια μοναδικη εμπειρια και αποδεικνυοντας οτι η αδρεναλινη και ο ενθουσιασμος δεν εχουν ηλικια! 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!