Άκου τα 1500 άλογα και θαύμασε την Bugatti Chiron

Το απολυτο supercar οσον αφορα τους αριθμους δεν ειναι αλλο απο την Bugatti Chiron. Προκειται για ενα συγχρονο θαυμα της μηχανικης, αλλα λογω της θεαματικης εξελιξης του ανταγωνισμου δεν ειναι τοσο πρωτοποριακη οσο η Veyron, που οταν πρωτοπαρουσιαστηκε μας αφησε με το στομα ανοιχτο οχι απο την ομορφια της, αλλα απο την τελικη της ταχυτητα ,τα 1001 αλογα, τα τεσσερα τουρμπο και ο καταλογος δεν εχει τελειωμο. 


Η Bugatti Chiron ηρθε λοιπον για να συνεχισει το μυθο αφου ειναι βελτιωμενη με υψηλοτερο επιπεδο ανεσης, πιο ισχυρη, πιο γρηγορη, πιο πολυτελη και με καλυτερο… ηχο. 


Βεβαια ο ηχος δεν πλησιαζει τα ουρλιαχτα της Ferrari ουτε και τους βρυχηθμους της Lamborghini αλλα το ζητουμενο για την Bugatti Chiron ειναι να δημιουργησει εναν ακομα μυθο ως το πιο γρηγορο η το πιο δυνατο η το πιο …ακριβο. Να δοκιμασει τα ορια της φυσικης και της μηχανικης, δεν υπαρχει τομεας στον οποιο η Bugatti δεν θελει να ειναι πρωτοπορος ως το πιο (εδω συμπληρωνεις εσυ)! Μερικοι ισως πουν το πιο ασχημο αλλα ακομα και αυτοι θα ονειρευονται πως την οδηγουν σε μια ατελειωτη ευθεια.


Εαν δεν γνωριζεις τις προδιαγραφες της Bugatti Chiron να σε ενημερωσουμε οτι ο  κινητηρας του ειναι ο περιφημος W16 8.0-λιτρων της Veyron, με 25% αυξηση στην αποδοση σε συγκριση με τον προκατοχο. Αυτο σημαινει οτι αποδιδει 1500 ιππους, και επιταχυνει απο σταση στα 100χλμ σε λιγο πανω απο δυο δευτερολεπτα. Οσο για την τελικη ταχυτητα, το αυτοκινητο σε Τop Speed mode περιοριζεται ηλεκτρονικα στα 420 χιλιομετρα, αλλα φημολογειται οτι ειναι σε θεση να ξεπερασει και τα 435 χιλιομετρα/ωρα χωρις τον ηλεκτρονικο κοφτη ενω το ταχυμετρο της Bugatti Chiron εχει ως μεγιστη ενδειξη τα 500 χιλιομετρα / ωρα για παν ενδεχομενο!



Αυτο το κατορθωμα της μηχανικης φτανει τη μεγιστη ροπη των 1.600 Nm στις 2.000 σ.α.λ., και η ροπη διατηρειται σε αυτο το επιπεδο σε ολη τη διαδρομη μεχρι 6.000 σ.α.λ, χαρη στους 4 υπερσυμπιεστες που ειναι διπλα τροφοτουμενα. Το αποτελεσμα ειναι εξωπραγματικες επιδοσεις και ονειρα για τους απανταχου φιλους των supercars.
Ανυπομονω να αγορασω μια.. στο νεο Gran Turismo

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=R0NeAlTQCWs]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!