Έφτασε το Nissan Micra με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic

Το Nissan Micra ειναι διαθεσιμο με ενα αυτοματο κιβωτιο Xtronic, για πρωτη φορα απο τοτε που κυκλοφορησε το ολοκαινουριο, πεμπτης γενιας μοντελο και συνεργαζεται με τον καινουργιο κινητηρα IG-T 100 PS.


Η διαθεση ενος αυτοματου κιβωτιου ταχυτητων ειναι ενα σημαντικο βημα στην κατευθυνση περισσοτερων επιλογων για τους υποψηφιους αγοραστες του Micra.  Ειναι μια δημοφιλης επιλογη για οσους οδηγουν στην πολη και  περνουν αρκετο χρονο σε κατασταση στασης / εκκινησης. Αξιζει να σημειωθει οτι το 2016, οταν η Nissan λανσαρε αυτη τη γενια του Micra, η επιλογη του αυτοματου κιβωτιου αντιπροσωπευε το 12% των πωλησεων της κατηγοριας. Το ποσοστο αυτο εκτιμαται οτι θα διπλασιαστει το 2020 και θα φθασει το 30% το 2022.

Το αυτοματο συστημα Xtronic ειναι μια προηγμενη μοναδα συνεχους μεταβαλλομενης  μεταδοσης (CVT). Διαθετει τεχνολογια D-step, η οποια προσφερει μια πιο “εκλεπτυσμενη” παροχη ισχυος και εμπειρια οδηγησης για τον οδηγο,  σε συγκριση με ενα συμβατικο CVT. Αυτο γινεται εμφανες, οταν πατηθει “επιθετικα” το πενταλ του γκαζιου. Επισης, η τεχνολογια D-step,  προσφερει ταχυτερα downshifts (κατεβασματα) και καλυτερη οικονομια καυσιμου. 


Το Micra Xtronic ειναι το τελειο αυτοκινητο για αστικα περιβαλλοντα με πυκνη κυκλοφορια, χαρη στις εξαιρετικες οδηγικες του ικανοτητες. Η ομαλη αλλαγη ταχυτητων, καθιστα την οδηγηση πολυ ευκολη και χαλαρωτικη και ειναι ενας πραγματικα πολυτιμος συνεργατης σε συνθηκες βεβαρυμμενης κυκλοφοριας. 

Τα νεα υπερτροφοδοτουμενα κινητηρια συνολα βενζινης που ειναι διαθεσιμα στο Nissan MICRA, αντιπροσωπευουν οτι πιο φρεσκο σε τεχνολογια. Εχουν σχεδιαστει για να προσφερουν στους οδηγους  τον καλυτερο συνδυασμο επιδοσεων και αποδοσης, διατηρωντας το κοστος λειτουργιας του οχηματος στο ελαχιστο. Προκειται για ιδιαιτερα ελκυστικες  επιλογες αγορας, εναντι βασικων ανταγωνιστων στην κατηγορια B. Η εκδοση με το αυτοματο κιβωτιο του Nissan Micra, ξεκινα απο τις 15.350€. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!