Έχεις Peugeot; Έχεις Peugeot ServiceGo!

Εαν εισαι (και εσυ) κατοχος ενος Peugeot, ηλικιας 5ετιας και ανω, τοτε η ελληνικη αντιπροσωπεια της γαλλικης μαρκας εχει για εσενα τη σωστη επιλογη για τη συντηρηση του: Ο λογος για το ολοκληρωμενο προνομιακο προγραμμα σερβις – το Peugeot ServiceGO! – το  οποιο απευθυνεται σε ολους τους κατοχους αυτοκινητων Peugeot που ειναι ανω των 5 ετων (το αυτοκινητο, οχι οι ιδιοι). Το προγραμμα προσφερεται απο την Peugeot για τεταρτη συνεχη χρονια, με στοχο την καλυτερη δυνατη συντηρηση των μοντελων της.


Το προγραμμα Peugeot ServiceGO προσφερει την αντικατασταση μιας σειρας αναλωσιμων ανταλλακτικων απαραιτητων για την καλη λειτουργια του οχηματος, καθως και ενα λεπτομερη τεχνικο ελεγχο με συνολικο κοστος μολις 135 ευρω. Η τιμη περιλαμβανει ΦΠΑ, εργασια και ανταλλακτικα


Ολα τα ανταλλακτικα ειναι συμφωνα με τις τεχνικες προδιαγραφες του κατασκευαστη και καλυπτονται με 12 μηνες εργοστασιακης εγγυησης καθως και 12 μηνες εγγυηση εργασιων, με γραπτο πιστοποιητικο ελεγχου ποιοτητας Peugeot. Αντικατασταση γινεται σε: Λαδι κινητηρα, φιλτρο λαδιου, ροδελα ταπας λαδιου, φιλτρο βενζινης, φιλτρο σκονης, φιλτρο αερος, μπουζι. Σε ολα τα υπολοιπα γινεται πληρης τεχνικος ελεγχος.  

Επιπλεον, για ολους τους χρηστες του προγραμματος συντηρησης ServiceGO, η Peugeot προσφερει εντελως δωρεαν οδικη βοηθεια για ενα χρονο σε περιπτωση βλαβης και ατυχηματος.  

Το Peugeot ServiceGO προσφερεται στο δικτυο εξουσιοδοτημενων επισκευαστων, το οποιο διαθετει αρτια εκπαιδευμενο προσωπικο, συγχρονα εργαλεια διαγνωσης και επισκευης, ολοκληρωμενη γκαμα ανταλλακτικων και αξεσουαρ, καθως και αυτοκινητα αντικαταστασης για τους πελατες του συνεργειου. 

*Η προσφορα ειναι μη συνδυαστικη. Απευθυνεται σε ιδιωτες, δεν αφορα τα μοντελα Expert & Boxer καθως και ολα τα μοντελα με κινητηρα Diesel. Ισχυει σε Εξουσιοδοτημενους επισκευαστες που συμμετεχουν στο Προγραμμα.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!