Έχεις Subaru; Δείξτο στη… Subaru!

Η σχεση του ιδιοκτητη ενος Subaru με το αυτοκινητο του ειναι ιδιαιτερη, κι αυτο ειναι γνωστο. Οπως ειναι γνωστη και η απηχηση που εχει η μαρκα στο ελληνικο κοινο, μεσα απο τη μεγαλη και σπουδαια ιστορια της, τοσο με τους αγωνες οσο και με τα υψηλης τεχνολογιας μοντελα της.

Στην Ευρωπη κυκλοφορει ακομα το 92% των Subaru δεκαετιας, ενα ποσοστο αξιοθαυμαστο που οφειλεται τοσο στην αξιοπιστια που τα διακρινει, οσο και στη σχεση ζωης που συνδεει τον ιδιοκτητη με το Subaru του.

Η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS, μεσω της σελιδας της στο Facebook, Subaru Greece , θελησε να τιμησει και να ευχαριστησει τους Ελληνες ιδιοκτητες Subaru.

Ετσι, αποφασισε να καλεσει τους φιλους της σελιδας και του brand να επιδειξουν τις δικες τους \”αγαπες\”, τα δικα τους Subaru αυτοκινητα με εναν μοναδικο τροπο.

Καθε Παρασκευη, αναρταται στην επισημη Facebook σελιδα και μια διαφορετικη φωτογραφια – εμπειρια ενος Subaru, οπως μας τη στελνουν οι χρηστες. Παλια Subaru, νεα Subaru, σε λασπες η χιονι, στην ασφαλτο η στο χωμα, ειναι ολες εικονες που τιμουν τον ιδιοκτητη και τη μαρκα.
Η ανταποκριση ηταν τεραστια και συνεχιζει να ειναι, ενω παραλληλα επιτευχθηκε αυξηση του οργανικου engagement, αλλα και δημιουργια μοναδικου και επιτυχημενου UGC (user generated content). Το αληθινο ομως επαθλο ειναι η ικανοποιηση και η αγαπη που μοιραζεται ενα brand με τους fans του.

Η συλλογη του περιεχομενου αυτου οδηγησε στη δημιουργια ενος ξεχωριστου «μωσαϊκου» εικονων, το οποιο μετατραπηκε σε ενα μεγαλο ποστερ. Αξιζει ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους τους φιλους των Subaru, ενω η αναρτηση των φωτογραφιων τους, που συνεχως καταφθανουν, θα συνεχιστει.
Γιατι ολοι ειμαστε Subaru!

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!