Ανοιχτές Οι Εκθέσεις & Τα Συνεργεία του Ομίλου Σαρακάκη

 


  Ο Ομιλος Επιχειρησεων Σαρακακη ενημερωνει ολους τους πελατες του καθως και το καταναλωτικο κοινο οτι τοσο οι εκθεσεις Αυτοκινητων και Μοτοσικλετων οσο και τα Συνεργεια στην Αθηνα και τη Θεσσαλονικη, παραμενουν ανοιχτα και θα λειτουργουν απροσκοπτα καθ΄ ολη την διαρκεια του απαγορευτικου κυκλοφοριας – Lockdown.

 

  Συγκεκριμενα και με βαση το προσφατο ΦΕΚ που δημοσιευθηκε, η προσελευση στις εκθεσεις αυτοκινητων/μοτοσικλετων και τα συνεργεια εμπιπτει στην κατηγορια 2 των κατ΄ εξαιρεση μετακινησεων (μεταβαση σε εν λειτουργια καταστημα προμηθειων αγαθων πρωτης αναγκης).

 

  Ετσι, ο Ομιλος Επιχειρησεων Σαρακακη, λαμβανοντας ολα τα απαραιτητα προληπτικα μετρα για την ασφαλεια και την προστασια της υγειας των εργαζομενων του, των πελατων του και των συνεργατων του, συνεχιζει να υποδεχεται το κοινο στις εκθεσεις, τα συνεργεια-φανοποιεια και τους παγκους ανταλλακτικων στις κεντρικες εγκαταστασεις της Αθηνας, στη Θεσσαλονικη αλλα και στο εκτεταμενο δικτυο συνεργατων του σε ολη την Ελλαδα.

 

  Οι αρτια καταρτισμενοι και εξειδικευμενοι συμβουλοι πωλησεων, ειναι προθυμοι να παρεχουν οποιαδηποτε υποστηριξη χρειαστειτε προκειμενου να αποκτησετε το αυτοκινητο η την μοτοσικλετα που ονειρευεστε και καλυπτει τις αναγκες σας. Παραλληλα, θα εχετε την ευκαιρια να ενημερωθειτε για ολες τις τρεχουσες προωθητικες ενεργειες και τα διαθεσιμα χρηματοδοτικα προγραμματα και φυσικα να κλεισετε ραντεβου για test drive η test ride.

 

  Επιπλεον, αξιζει να σημειωθει οτι οπως ισχυει διαχρονικα, στο κομματι των After Sales services, εξακολουθει να υπαρχει η δυνατοτητα παραδοσης – παραλαβης οχηματων ειτε στον χωρο σας ειτε στις εγκαταστασεις του Ομιλου ακομα και εκτος ωραριου λειτουργιας των συνεργειων, δηλαδη 24/7.

 

Ωραριο Λειτουργιας Εκθεσεων στην Αθηνα και τη Θεσσαλονικη:

Δευτερα – Παρασκευη 10:00 – 19:00 / Σαββατο Κλειστα

Ωραριο Λειτουργιας Συνεργειων και Φανοποιειου στην Αθηνα και τη Θεσσαλονικη:

Δευτερα – Παρασκευη 08:00 – 16:00

 

Αθηνα • Λ. Αθηνων 71, 104 47 Αθηνα (Εκθεσεις, Συνεργειο, Φανοποιειο)

Θεσσαλονικη • Λεωφ. Βασιλισσης Ολγας 153, 546 45 Θεσσαλονικη (Εκθεση, Συνεργειο)

• 5ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονικης – Κατερινης, 570 09 Καλοχωρι, Θεσσαλονικη (Συνεργειο, Φανοποιειο)

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!